Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kauanko lämminsavulohi ja katkarapu säilyvät huoneenlämmössä?

Vierailija
28.10.2019 |

Ostin sellaisesta valmiista salaattipöydästä lohta ja katkarapuja, jotka unohtui tunniksi pöydälle. Voiko vielä syödä? Lohi ei maistunut kovin hyvältä kun maistoin, mutta voi olla että kuvittelen..

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos sun mielestä ei maistu hyvälle niin luota siihen makuaistiin. Älä syö.

Vierailija
2/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söin jo ja nyt tuli huono olo.. Sainko jonkun ruokamyrkytyksen... Ahdistaa. Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse söisin, en oo turhan tarkka mut eipä oo tullut tautejakaan.

Vierailija
4/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kai niille tunnissa mitään tapahdu. Itse söisin, mutta jos oli kerta pahanmakuista niin älä syö. Huono olo voi johtua siitä, että nyt kuvittelet syöneesi pilaantunutta ruokaa.

Vierailija
5/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

V ajakkia ahistaa aina. Älä häiritse meitä. Hakeudu mielisairaalaan.

Vierailija
6/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ne tunnissa pilaannu, mutta eihän sitä voi tietää, kuinka tuoreita ne on olleet siellä tiskissäkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tunnissa mitään tapahdu. Joku 4 h voi olla jo liikaa.

Vierailija
8/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No eihän sille enää mitään voi eli aika turhia kyselet.

Pääsääntö on, että ne salaattibaarien eineet kannattaa kyllä syödä heti, koska ne ovat usein jo valmiiksi hieman arveluttavassa kunnossa. Itse olen saanut niistä vatsan sekaisin, vaikka olen syönytkin välittömästi.

Mutta jos lohi ja ravut ovat olleet alun perin tuoreita, eivät ne tunnissa pilaannu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söin just sen takia ku ajattelin ettei tunnissa pilaannu. Maistui kyllä hieman pahalle.. Mietin onko kaupassa voinut kylmäketju katketa eikä siksi kestäny huoneenlämmössä tuntia.. Mitä tästä voi tulla? Ap

Vierailija
10/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Söin just sen takia ku ajattelin ettei tunnissa pilaannu. Maistui kyllä hieman pahalle.. Mietin onko kaupassa voinut kylmäketju katketa eikä siksi kestäny huoneenlämmössä tuntia.. Mitä tästä voi tulla? Ap

No kuolet pois.

Hei haloo, oletko jotenkin neurootikko? Vatsa voi mennä sekaisin. Pahimmillaan oksennat. Tai sitten vain pieret huomenna pari ylimääräistä kertaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos tuote on ostettaessa tuore, sen voi hyvin syödä tunnin tai vaikka neljänkin tunnin huoneenlämmössä seisottamisen jälkeen, mutta ei säilöä jääkaapissa seuraavaan päivään enää siinä vaiheessa kun kylmäketju on katkennut.

Vierailija
12/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niitä salaattitiskien astioita avataan koko ajan. Ihmiset hengittelevät ja yskivät tuotteisiin. Ottimet eivät välttämättä ole puhtaat. Siksi tuotteiden hygienia ei ole paras mahdollinen.

Itse en kyllä syö mitään sellaista, mikä maistuu pilaantuneelta. En oikein ymmärrä, miksi kukaan tekisi niin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lähinnä mietin jos tulee joku vakavampi ruokamyrkytys.. Histamiinimyrkytys, listeria tai botuliini... Ap

Vierailija
14/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En itsekään ymmärrä miksi menin syömään varsinkin kun pelkään ruokamyrkytyksiä yli kaiken.... Oli niin kova nälkä, että söin vaikka ei kovin hyvälle maistunut. Nyt on etova olo. Hitto en enää ikinä osta mitään noista salaatti baareista. Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Söin just sen takia ku ajattelin ettei tunnissa pilaannu. Maistui kyllä hieman pahalle.. Mietin onko kaupassa voinut kylmäketju katketa eikä siksi kestäny huoneenlämmössä tuntia.. Mitä tästä voi tulla? Ap

4-6 tuntiin alkaa ruokamyrkytyksen oireet, jos siihen sairastuit. Sitten oksennat ja ripuloit yön. Siinä se. Huomenna taas kohti uusia pettymyksiä.

Vierailija
16/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dengue kuume siitä tunnista tulee.

Vierailija
17/17 |
28.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pointti ei ole tässä nyt se että ne oli tunnin lämpimässä, vaan se että ne oli ostettu SALAATTIBAARISTA. Jossa siis muhii vaikka mitä bakteereja. Ne lohet oli viimeiset lohen jämät siinä kulhosta.. Kuka tietää vaikka ollu aamusta asti siinä.. Ja lohta pitää säilyttää alle +3 asteessa. Mikä on noiden salaattibaarien lämpötila?!? Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi yksi