Mitä kinkkua laitatte pizzaan?
Yritin itse kerrankin panostaa ja tehdä pizzerian tyylistä kinkkupizzaa ja ostin ilmakuivattua Serrano-kinkkua. No pizza menikin aivan pilalle. Se on ihan hirveän suolaista ja Serrano-kinkku maistuu sellaiselle vanhalle. Haisikin jollekin vanhalle ja hiivaa muistuttavalle heti kun avasi paketin.
Kommentit (21)
Naudankinkkua, niinku monessa ulkomaalaisten pizzapaikoissa:). Kasvatetaanko sitä suomalaisilla maatiloilla?
Lauantaimakkaraa käytetään moniosaaajien pizzerioissa
Halvinta mahdollista kinkunkaltaista perunakuituvalmistetta.
Vierailija kirjoitti:
Serranokinkkua ei saa kypsentää.
Paketissa luki kyllä että "Käytetään sellaisenaan tai paistettuna" -ap
Vierailija kirjoitti:
Lauantaimakkaraa käytetään moniosaaajien pizzerioissa
Voi kun käytettäisiinkin. Se niiden käyttämä värjätty sonta ei ole kinkkua nähnytkään. Tosin sitä tuskin myydäänkään kinkku nimellä.
Kaupassakaan ei taida olla kuin yhtä suikaloitua kinkkua, muut ovat pizzasuikaleita tai ties mitä.
Vierailija kirjoitti:
En laita kinkkua, laitan salamia.
Minä oon laitannut yleensä tonnikalaa. Taidan laittaa jatkossakin kun onnistuu sillä paremmin aina. -ap
ostan palvelutiskiltä sopivan määrän hyvää palvikinkkua pizzaa varten
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Serranokinkkua ei saa kypsentää.
Paketissa luki kyllä että "Käytetään sellaisenaan tai paistettuna" -ap
Eli on varmaankin serranokinkun kaltainen tuote sitten. Vaikea uskoa että olisi pelkällä suolalla tehty.
Poutun ylikypsä palvipala pilkottuna.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Serranokinkkua ei saa kypsentää.
Paketissa luki kyllä että "Käytetään sellaisenaan tai paistettuna" -ap
Eli on varmaankin serranokinkun kaltainen tuote sitten. Vaikea uskoa että olisi pelkällä suolalla tehty.
Ei kuin ihan perinteinen Serrano-kinkku. Tuoteselosteessa lukee: "perinteinen espanjalainen kuivasuolattu kinkku, jota on ilmakuivattu ja kypsytetty vähintään seitsemän kuukautta. Ominaislaatunsa ja perinteisen valmistusmenetelmänsä ansiosta tuote on saanut merkinnän aito perinteinen tuote (APT). "
Suolaa näyttää olevan 4.5%
-ap
Snallmanin kinkkusuikale taitaa olla ainoa mitä voi kinkuksi sanoa noista kaupan valmissuikaleista.
Säilykelihaa suikaleina. Tanskalainen Tulip (se nelisnurkkainen purkki) on hyvää.
Kinkku-ananakselle ei serranot tms. pärjää
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Serranokinkkua ei saa kypsentää.
Paketissa luki kyllä että "Käytetään sellaisenaan tai paistettuna" -ap
Eli on varmaankin serranokinkun kaltainen tuote sitten. Vaikea uskoa että olisi pelkällä suolalla tehty.
Ei kuin ihan perinteinen Serrano-kinkku. Tuoteselosteessa lukee: "perinteinen espanjalainen kuivasuolattu kinkku, jota on ilmakuivattu ja kypsytetty vähintään seitsemän kuukautta. Ominaislaatunsa ja perinteisen valmistusmenetelmänsä ansiosta tuote on saanut merkinnän aito perinteinen tuote (APT). "
Suolaa näyttää olevan 4.5%
-ap
Suorakaiteen mallisen possun perinteinen espanjalainen kinkku.
Meillä laitetaan kinkkupitsaan ohuen ohuitta leikkelekinkkua, sitä kun meillä syödään leivän päälläkin. Otan kunnon nipun siivuja ja leikkaan saksilla pitsan päälle. Maistuu jotenkin muka paremmalta, kun kinkku on ihan ohutta suikaletta. Kinkun kaveriksi mozzarellajuustoa, paras makuyhdistelmä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Serranokinkkua ei saa kypsentää.
Paketissa luki kyllä että "Käytetään sellaisenaan tai paistettuna" -ap
Enpä luottaisi paketin teksteihin.
Serranokinkkua ei saa kypsentää.