Lue keskustelun säännöt.
Uusavuton kysyy jauhelihan säilyvyydestä
20.10.2019 |
Jos pakastimesta otettu jauheliha on paistettu perjantaina, voiko sitä syödä vielä huomenna (maanantaina)?
Kommentit (4)
Voi syödä, jos se on jäähdytetty paistamisen jälkeen nopeasti ja säilytetty jääkaapissa. Eikä ole ollut vanhentunutta pakastettaessa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
No ihan hyvin, jos säilytetty jääkaapissa. Teen usein ison satsin makaronilaatikkoa ja syön sitä lähes koko viikon.
Tärkeintä on käsittely paistamisen jälkeen. Onhan se varmasti käsitelty puhtailla välineillä, jäähdytetty nopeasti ja pidetty mahdollisimman kylmänä?
Riippuu siitä miten se on pesty.