Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Uusavuton kysyy jauhelihan säilyvyydestä

Vierailija
20.10.2019 |

Jos pakastimesta otettu jauheliha on paistettu perjantaina, voiko sitä syödä vielä huomenna (maanantaina)?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
20.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu siitä miten se on pesty.

Vierailija
2/4 |
20.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi syödä, jos se on jäähdytetty paistamisen jälkeen nopeasti ja säilytetty jääkaapissa. Eikä ole ollut vanhentunutta pakastettaessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
20.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ihan hyvin, jos säilytetty jääkaapissa. Teen usein ison satsin makaronilaatikkoa ja syön sitä lähes koko viikon.

Vierailija
4/4 |
20.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tärkeintä on käsittely paistamisen jälkeen. Onhan se varmasti käsitelty puhtailla välineillä, jäähdytetty nopeasti ja pidetty mahdollisimman kylmänä?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi neljä