Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Suomessa: Ravintola-alla on LIIAN HYVÄT PALKAT, ravintoloiden HINNAT LIIAN HALPOJA, laatu LIIAN HYVÄ.
Viimeiset hetket toimia:
14.10.2019 |
Suomalaisten ravintoloiden on nyt syytä - kipin kapin - alentaa henkilökuntansa palkkoja, nostaa hintoja ja samalla tinkiä ruoan, juoman ja ohjelman laadussa.
Näin siksi, että Suomessa ravintola- ja yökerhobusiness on tällä hetkellä huonosti kannattavaa tai kannattamatonta. Esim. Nosturi, Virgin Oil ja The Circus sulkevat ovensa.
Mieluummin huonompaa ruokaa, juomaa ja ohjelmaa kalliimmalla kuin ei ollenkaan.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Valokuva-alalla tilanne on toisin päin: asiakkaat eivät halua maksaa kunnollista hintaa palvelusta, josta eivät itse suoriudu.
Kaikki pitäisi saada heti ja NYT.
Niinpä se ei mene, koska laatu vie oman aikansa.
.
Suomalaisten ravintoloiden on kipinkapin nostettava palvelutasoa laskematta henkilökunnan palkkaa.
Ruuan on oltava laadukasta, muttei järjettömän hintaista.
Tiedän kyllä, miten halvalla raaka-aineet ravintoloihin saadaan.