Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Suomessa: Ravintola-alla on LIIAN HYVÄT PALKAT, ravintoloiden HINNAT LIIAN HALPOJA, laatu LIIAN HYVÄ.

Viimeiset hetket toimia:
14.10.2019 |

Suomalaisten ravintoloiden on nyt syytä - kipin kapin - alentaa henkilökuntansa palkkoja, nostaa hintoja ja samalla tinkiä ruoan, juoman ja ohjelman laadussa.

Näin siksi, että Suomessa ravintola- ja yökerhobusiness on tällä hetkellä huonosti kannattavaa tai kannattamatonta. Esim. Nosturi, Virgin Oil ja The Circus sulkevat ovensa.

Mieluummin huonompaa ruokaa, juomaa ja ohjelmaa kalliimmalla kuin ei ollenkaan.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
14.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valokuva-alalla tilanne on toisin päin: asiakkaat eivät halua maksaa kunnollista hintaa palvelusta, josta eivät itse suoriudu.

Kaikki pitäisi saada heti ja NYT.

Niinpä se ei mene, koska laatu vie oman aikansa.

.

Suomalaisten ravintoloiden on kipinkapin nostettava palvelutasoa laskematta henkilökunnan palkkaa.

Ruuan on oltava laadukasta, muttei järjettömän hintaista.

Tiedän kyllä, miten halvalla raaka-aineet ravintoloihin saadaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla