Voiko uunimakkarassa juuston korvata voilla?
Jos laittaisi sinappia tavallista enemmän, niin onnistuisiko se?
Kommentit (14)
En ymmärrä mitä tarkoitat. Mitä se voi siinä tekisi?
Paista ilman juustoa (ja sitä voita).
Sehän valuu makkarasta pois kuumennuksen aikana. Vai meinasitko kylmiltään syödä?
Häh? Meinaat että juusto on siinä vain rasvalisänä?
Vierailija kirjoitti:
En ymmärrä mitä tarkoitat. Mitä se voi siinä tekisi?
Sulaisi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En ymmärrä mitä tarkoitat. Mitä se voi siinä tekisi?
Sulaisi.
Mutta miksi, mitä lisäarvoa se voi toisi makkaraasi?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En ymmärrä mitä tarkoitat. Mitä se voi siinä tekisi?
Sulaisi.
Mutta miksi, mitä lisäarvoa se voi toisi makkaraasi?
En mä oo ap :D
Ja tämähän on porvoolainen idea, kuinkas muuten.
Laita tilalle popkornia. On varmasti parempi idea kuin voi. Kenkälankkiakin voisi kokeilla.
Se hampparinkäyrä on itsessään jo niin rasvaista, että siihen ei kannata lisätä vielä rasvaa, ellet sitten ehdoin tahdoin hanki itsellesi sepelvalmotautia ja sydäninfarktia.
Uunimakkaraan laitetaan perinteisesti juustoa ja sinappia makua antamaan kun se ihqun perinteinen HKBlöö on yksinään lämmitettynä kohtalaisen mautonta. Juuston kovuudesta riippuu sulaako se valuvaksi, paahtuuko rapeaksi vai jääkö vain pehmoiseksi möltiksi makkaraan leikattuun viiltoon.
Nyt voit kokeilla miettiä, mitä voille tapahtuu kuumuudessa, ja kuinka hyvin sillä saa sen juuston korvattua.
Jos se uunimakkara kaipaa esim voita, niin se kannattaa kyllä laittaa vasta lautasella siihen makkaran päälle. Uunissa se sulaa ja valuu paistoastian pohjalle. 'Voi kruunaa ruuan kuin ruuan ja kerma peittää kokin virheet.' sanonta pätee monessa paikassa.
Hyi vttu!