Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Spagettia ei kannata edes tehdä, jos ei laita vesikattilaan ainakin 10 grammaa suolaa. Spagettiveden pitää olla kuin merivettä

Vierailija
20.09.2019 |

Muuten siitä ei tule minkään makuista.

Onko teillä joku standardi, minkä verran laitatte kattilaan suolaa spagetille? Omasta mielestäni teelusikka eli 5 grammaakaan ei riitä mihinkään.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
20.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söin kerran tutun laittamaa ylisuolaista spaghettia ja mietin vieläkin että oliko vahinko. Itse laitan ihan pienen ripauksen. Pasta maistuu hyvältä itsestäänkin ja maku tulee kastikkeesta.

Vierailija
2/4 |
20.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvi laittaa yhtään. Kastiikkeesta maku, jos ei nyt pelkästään meinaa spagettia vetää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
20.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähäsuolaiseen ruokaan tottuu. Se on tärkein terveysteko minkä hampaiden välien puhdistuksen lisäksi voi tehdä.

Vierailija
4/4 |
20.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pastan kuuluu olla kokonaan kastikkeessa hetki tai pidempikin!

Vain tosi juntti kattaa lautaselle ensin pastan ja sitten kastikkeen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi viisi