Lue keskustelun säännöt.
Spagettia ei kannata edes tehdä, jos ei laita vesikattilaan ainakin 10 grammaa suolaa. Spagettiveden pitää olla kuin merivettä
20.09.2019 |
Muuten siitä ei tule minkään makuista.
Onko teillä joku standardi, minkä verran laitatte kattilaan suolaa spagetille? Omasta mielestäni teelusikka eli 5 grammaakaan ei riitä mihinkään.
Kommentit (4)
Ei tarvi laittaa yhtään. Kastiikkeesta maku, jos ei nyt pelkästään meinaa spagettia vetää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vähäsuolaiseen ruokaan tottuu. Se on tärkein terveysteko minkä hampaiden välien puhdistuksen lisäksi voi tehdä.
Pastan kuuluu olla kokonaan kastikkeessa hetki tai pidempikin!
Vain tosi juntti kattaa lautaselle ensin pastan ja sitten kastikkeen.
Söin kerran tutun laittamaa ylisuolaista spaghettia ja mietin vieläkin että oliko vahinko. Itse laitan ihan pienen ripauksen. Pasta maistuu hyvältä itsestäänkin ja maku tulee kastikkeesta.