Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

pystyykö pakastepitsoista (dr ötkerit tms) paistamaan vai puolet tai neljäsosan kerrallaan...

Vierailija
15.09.2019 |

vai ovatko kokonaisia ja niin paksuja/kivikovia, ettei halkaisu onnistu ennen paistamista?
En ole koskaan ostanut sellaista, enkä viitsi ostaa, kun en ota riskiä, että joutuisin paistamaan sen kerralla... sinkkutaloudessa kokonainen pitsa on liian iso.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
15.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu ihan siitä, omistatko moottorisahan vai et.

Vierailija
2/14 |
15.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon halkassu semmosella jättiveitsellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
15.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö sen voi paistaa kokonaisena, halkaista ja pakastaa sen toisen puolikkaan paistettuna?

Vierailija
4/14 |
15.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

itselläni on sellainen iso japanilaistyyppinen kokkiveitsi"kirves" jolla halkaiseminen onnistuu jäisenä vaivatta

Vierailija
5/14 |
15.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä oli hauska, tähän on hyvä lopettaa... 😴

Vierailija
6/14 |
15.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laittaa vaan puolet uuniin ja jättää osan ulos

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
15.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Halkeaa helposti jos et ota muovista pois ensin. Kopautat tiskipöydän reunaan vaan.

Vierailija
8/14 |
16.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakkasesta kun otat niin taitat keskeltä.

Buhhhahhaaahhaaa, veitsellä jäinen pitsa puoliksi, voe elämän kevät mitä neuvoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
16.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeasti jäisen pizzan puolittaminen isolla veitsellä onnisuu hyvin pari kertaa napakasti painamalla.

Yleensä halkaisen 2 pizzaa niin ne mahtuu paremmin pellille kaarevat osat pellin keskelle osoittaen.

Vierailija
10/14 |
16.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen leikannut saksilla puoliksi, jotta mahtuu paremmin pikkupellille. Hyvin toimii!

Mutta onpa taas ongelmat ihmisellä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
16.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista ap ihan rohkeasti koko pizza. Kun on jäähtynyt leikkaa sellaisiksi sentti x sentti paloiksi. Laita nätisti pakastimeen, etteivät tartu toisiinsa. Vaikka pakastepussissa. Muista varoa sitä tarttumista, tulee järkyttävän kokoisia möykkyjä, ja kuka niitä jaksaa montaa syödä. Nuo sentti kertaa sentti palat on just passeleita pizzanhimoon. Jos on oikein kova nälkä, voita ottaa jopa 3 tuollaista palaa. Ajatella, eikö ole fiksua.

Vierailija
12/14 |
16.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvitse edes veistä, taitat vaan kahtia vaikka pöydän reunaa vasten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
16.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paista ap ihan rohkeasti koko pizza. Kun on jäähtynyt leikkaa sellaisiksi sentti x sentti paloiksi. Laita nätisti pakastimeen, etteivät tartu toisiinsa. Vaikka pakastepussissa. Muista varoa sitä tarttumista, tulee järkyttävän kokoisia möykkyjä, ja kuka niitä jaksaa montaa syödä. Nuo sentti kertaa sentti palat on just passeleita pizzanhimoon. Jos on oikein kova nälkä, voita ottaa jopa 3 tuollaista palaa. Ajatella, eikö ole fiksua.

Parempi kun sulattaa sen ensin huoneenlämmössä, leikkelee pieniksi paloiksi ja sitten pakastaa ne paistovalmiit palat jokaisen omassa pienessä pakastepussissansa. Vielä parempaan tulokseen pääset jos sinulla on tyhjiökammiokone jolla kääräiset palat nätisti paketteihinsa.

Vierailija
14/14 |
16.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

??

Voit ihan huoletta paistaa vaikka suupalan kerrallaan:D Hyvä veitsi leikkaa kyllä taikinapohjan palasiksi tai taitat terävää pöydän reunaa vasten