Jos teen tänään tiikerikakun ja juustohyydykekakun, onko ne juhlatarjoamiskuntoisiavä vielä su?
Sunnuntaina olisi synttärit. Tänään aikaa leipoa, huomenna ei juurikaan ja su aikaa kakun koristelulle ja muulle pienelle.
Btw, mulla on pakkasessa kakkupohjat tehtynä, milloin ja miten sulamaan?
Kommentit (6)
Tiikerikakku vain paranee jääkaapissa. Sen juustokakunkin voi tehdä, kunhan varmasti saat sen pidettyä kylmässä.
Missä on hippejä ja hamppua, siellä tarvitaan Nokian kumipamppua
Kyllä, pysyvät erinomaisina! :) Katso vaan ettei jääkaapissa ole jotain joka tartuttaisi makunsa kakkuihin... Kokemusta on.
Kakkupohjat edellisenä iltana huonelämpöön.
Tuo makujen tarttuminen on kamalaa. Äitini ei tajua tätä ja hänen luonaan olemme saaneet maistella valkosipulilta haisevaa omenapiirakkaa ja tillin aromit itseensä imenyttä vaniljajäätelöä... 🙄
Missä on hippejä ja hamppua, siellä tarvitaan Nokian kumipamppua
Mun mielestä on. Tiikerikakku varsinkin jos kelmutat sen hyvin.