Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jos teen tänään tiikerikakun ja juustohyydykekakun, onko ne juhlatarjoamiskuntoisiavä vielä su?

Vierailija
13.09.2019 |

Sunnuntaina olisi synttärit. Tänään aikaa leipoa, huomenna ei juurikaan ja su aikaa kakun koristelulle ja muulle pienelle.

Btw, mulla on pakkasessa kakkupohjat tehtynä, milloin ja miten sulamaan?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
13.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä on. Tiikerikakku varsinkin jos kelmutat sen hyvin.

2/6 |
13.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiikerikakku vain paranee jääkaapissa. Sen juustokakunkin voi tehdä, kunhan varmasti saat sen pidettyä kylmässä.

Missä on hippejä ja hamppua, siellä tarvitaan Nokian kumipamppua

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
13.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

On

Vierailija
4/6 |
13.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, pysyvät erinomaisina! :) Katso vaan ettei jääkaapissa ole jotain joka tartuttaisi makunsa kakkuihin... Kokemusta on.

Vierailija
5/6 |
13.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakkupohjat edellisenä iltana huonelämpöön.

6/6 |
13.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo makujen tarttuminen on kamalaa. Äitini ei tajua tätä ja hänen luonaan olemme saaneet maistella valkosipulilta haisevaa omenapiirakkaa ja tillin aromit itseensä imenyttä vaniljajäätelöä... 🙄

Missä on hippejä ja hamppua, siellä tarvitaan Nokian kumipamppua