Lue keskustelun säännöt.
Millaisella reseptillä teet salaattia esim.loimulohesta tai tonnikalasta?
07.09.2019 |
Kaipaisin vinkkejä ja koska oltava suht ruokaisa versio, niin käytän pastaa siinä, mutta mitä muuta laittaisin? Ja millaisen kastikkeen teette?
Kommentit (3)
Ruokaisaa saa ilman pastaakin. Loimulohisalaattiin sopii hyvin leipäjuusto, kananmunat tai avokado. Miksei perunatkin, ehkä jotenkin ”marinoituina” niin on niissäkin makua. Tonnikalasta tekisinkin Nizzan salaattia.
Salaatiksi jotain muuta kuin tylsää jäävuorisalaattia. Juurekset paahdettuina piristävät salaatteja.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kokeile myös niin, että lämmität kalan. Raejuusto, feta sopii myös erinomaisesti, myös mansikat.
En millään reseptillä, mutta syön lounaaksi salaattia melkein joka päivä, usein on kalaakin.
Laitan sesongin kasviksia oman maun mukaan. Nyt keittäisin (ja jäähdyttäisin nopeasti kylmässä vedessä ettei väri ja napakkuus kärsi) vihreitä papuja kalasalaatteihin, punasipulia, kotimaista paprikaa jne. Jos haluaisin lisätä hiilareita, tekisin tonnikala tai lohibowlin, wasabi voisi olla kova sana. Silloin kasviksiksi esim. kurkkua, porkkanaa, edamame-papuja, alle sushiriisiä.