Miksi jo kaksi pasta carbonara-valmisateriaa on poistunut ruokakaupoista?
Rainbow Spaghetti carbonara 500 g
Via Pasta carbonara 320g
Kummastastakin tuotteesta on SILTI pasta BOLOGNESE -versiot jääneet myyntiin :O
Tuohan kertoo että carbonaraa ei ostettu tarpeeksi. Joten kysymys kuuluu: Miksi sianliha ei maistu kansalle? :(
Kommentit (20)
Höh. Nuo on hyviä halpoja retkimuonia.
Ehka jengi tekee mieluummin itse alusta asti eika osta einespaskaa yhta paljon kuin ennen. Ja ne jotka ostaa niin varmaan ei tunne kuin bolognesen eli ostavat tuttua ja turvallista. Tai sitten bolognese maistuu noista kahdesta versiosta vaan vahemman teolliselle.
Tuskin talla itse sianlihan kanssa on mitaan tekemista, mutta eikohan joku oyhottaja tastakin saa m**hanmuuttaja-asian aikaiseksi. Haen jo popparit valmiiksi.
Täytyyhän meidän ajatella kunniavieraitakin ;)
Sinccis
Carbonara pitää valmistaa itse jos siitä haluaa hyvää. Nuo joissa on joku 3% jotain jämäsianlihaa maistuvat hirveältä kuralta.
Muutenkin kyseessä on turhan rasvainen liha jota pyrin välttelemään mahdollisuuksien mukaan.
Aika surkea tuote toi Rainbow Carbonara: pekonia vain 3 %, kinkkua 1 % ja niihin on pitäny lisätä vielä keinotekoisia aromeja ja glukoosisiirappia jotta maistuisi enemmään makaroonin seasta.
Vierailija kirjoitti:
Aika surkea tuote toi Rainbow Carbonara: pekonia vain 3 %, kinkkua 1 % ja niihin on pitäny lisätä vielä keinotekoisia aromeja ja glukoosisiirappia jotta maistuisi enemmään makaroonin seasta.
Heh, arvasin ilman googlaamistakin että siinä on juuri tuo maaginen luku. Nuo tuotteet ovat valitettavasti ihan roskaa.
Tääkin on aika jäätävä tuote lihapitoisuuden suhteen:
Crème Bonjour 200g Savuporo ( poronliha 1%, + aromi )
Vierailija kirjoitti:
Täytyyhän meidän ajatella kunniavieraitakin ;)
Sinccis
Kunniavieraat tosin halvemmin ostelee eineksia... ;)
Moyh moyh.
Vierailija kirjoitti:
Tääkin on aika jäätävä tuote lihapitoisuuden suhteen:
Crème Bonjour 200g Savuporo ( poronliha 1%, + aromi )
Tuostahan ei ole enaa pitka matka kasvisversioon. :D
Vierailija kirjoitti:
Tääkin on aika jäätävä tuote lihapitoisuuden suhteen:
Crème Bonjour 200g Savuporo ( poronliha 1%, + aromi )
No näytä joku X:n makuinen levite jossa X:ää olisi yhtään sen enempää.
Kukaan ei osta cremebonjouria syödäkseen poronlihaa.
Pasta carbonaraa ei ole mitään järkeä ostaa kaupasta. Siihenhän tulee vain spagettia, pekonia, keltuaisia, parmesaania, pippuria ja suolaa. Hyvin herkullista itsetehtynä, aivan kamalaa kaupan valmisversiona.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aika surkea tuote toi Rainbow Carbonara: pekonia vain 3 %, kinkkua 1 % ja niihin on pitäny lisätä vielä keinotekoisia aromeja ja glukoosisiirappia jotta maistuisi enemmään makaroonin seasta.
Heh, arvasin ilman googlaamistakin että siinä on juuri tuo maaginen luku. Nuo tuotteet ovat valitettavasti ihan roskaa.
Einekset on aina jätettä, kannattaa koettaa muistaa mistä ja milloin ne einekset tuli... nixonin ratkaisu syöttää rupusakille halpaa roskaruokaa jotteii oikean ruuan hinnasta tulisi vaaliaihe. Suomaliset rupusakkina sitten ottivat oikein kunnia asiakseen todostaa olevansa rupusakkia ostamalal ja syömällä noita jätteitä.
Vierailija kirjoitti:
Öyh Öyh
Sinccis
Jonkun ison miehen pitäisi kyllä josksu rapettaa sinut, niin oppisit olemaan.
Se rainbown pasta carbonara oli aivan kamalaa. On kyllä se bolognesekin.
Maistakaapas oikeesti joskus VR:n junaravintolan Pasta Garbonaraa. On muuten ommnjommnjommmm!!!
treffit kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Täytyyhän meidän ajatella kunniavieraitakin ;)
Sinccis
Kunniavieraat tosin halvemmin ostelee eineksia... ;)
Moyh moyh.
Juu ei, sen sijaan oluita piilottelevat hyllyille ja vastaaville paikoille ettei näyttäisi siltä ett' osiivat ostamassa niitä. Ja aina jotain isoja esineitö noiden tölkkien ympärille ettei näkyisi että ostaa.
Sitten luonnollisesti 300m pois teiltä johinki pikkumetsään juomaan ne.
Mutta sitä mitä ostavat senkin edestä on rypsiä ja rapsia. Että se siitä terveydestä. Ja monikymmenkilokaupalla sokeria.
Vierailija kirjoitti:
Pasta carbonaraa ei ole mitään järkeä ostaa kaupasta. Siihenhän tulee vain spagettia, pekonia, keltuaisia, parmesaania, pippuria ja suolaa. Hyvin herkullista itsetehtynä, aivan kamalaa kaupan valmisversiona.
Minä aina luulin, että siinä on kermaa, ja ihmettelin, miten nuo pussukkatuotteet säilyy.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pasta carbonaraa ei ole mitään järkeä ostaa kaupasta. Siihenhän tulee vain spagettia, pekonia, keltuaisia, parmesaania, pippuria ja suolaa. Hyvin herkullista itsetehtynä, aivan kamalaa kaupan valmisversiona.
Minä aina luulin, että siinä on kermaa, ja ihmettelin, miten nuo pussukkatuotteet säilyy.
Suomessa monet laittavat kermaa, mutta ei se kuulu alkuperäiseen versioon. Toki pekoninkin tilalla tulisi olla guancialea eli possun poskesta tehtyä pekonia muistuttavaa lihaa, mutta sitä ei saa Suomesta.
En tiennytkään että tuommoisia on edes.