Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

"monet kokivat pienimuotoisen järkytyksen saatuaan selville Corn Flakesien historian. Murot nimittäin kehiteltiin alun perin seksuaalisia haluja ja erityisesti masturbointia hillitseväksi aamupalaruoaksi.

– En enää koskaan katso Corn Flakeseja samalla tavalla, Facebook-käyttäjä Claudia Mlalazi kommentoi saatuaan selville totuuden. "

Näin Corn Flakesit keksittiin
Vuonna 1884 tohtori John Harvey Kellogg toimi kuuluisan parantolan ja terveyskylpylän johtajana Michiganin Battle Creekissa. Hänen nuorempi veljensä Will Keith Kelloggtoimi parantolan liiketoiminnan johtajana. Molemmat veljeksistä olivat jäseniä seitsemännen päivän adventistien seurakunnassa ja halusivat vaalia uskontonsa arvoja myös parantolassa. Erityisesti John oli erittäin harras uskossaan

Johtajien ohella myös parantolan potilaiden tuli noudattaa kasvisruokavaliota ja pidättäytyä alkoholista, tupakasta ja seksistä. Veljekset ryhtyivätkin keksimään erilaisia viljapohjaisia ruokia, jotka sopivat mainiosti selibaattiruokavalion antimiksi, sillä John uskoi mausteisten ja maukkaiden ruokien herättävän himot – ja kaikki seksuaalisuuteen liittyvä oli syntiä. Johnin mielestä ihmisen suurimmat sairaudet syntyivät suolistossa, jolloin tiukka ja runsaskuituinen kasvisruokavalio oli ainoa tapa puhdistaa myrkyt kehosta.

https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/totuus-kellogg-sin-suosikkimu...

Että niin. Mauton pahvin makuinen muro laskee seksuaalisia himoja. Mausteinen maukas ruoka taas nostaa.

Syöttekö muroja aamiaiseksi ja ihmettelette miksi teidän seksielämä on olematonta? Vaihtakaapa aamiaista johonkin maistuvampaan ja mausteisempaan.

  • ylös 6
  • alas 0

Kommentit (16)

Vierailija

Tiesin. Ei toimi.

Kuin venäläinen perceensuristin; ei surise eikä mahdu perceeseen.

  • ylös 13
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Munaa aamupalaksi

En ole koskaan tykännyt muroista. Nyt sitten löytyi selitys, miksi en.  :)

Vierailija

Vanha juttu. Ennen monia asioita markkinoitiin erilaisille keksityillä hyödyillä ja vaikutuksilla. Onneksin nykyisin sellainen ei ole enää sallittua.

Vierailija

Tiesin ja voi kiesus mikä kilipää tämä murojen keksijä. Kuten kaikki muutkin jotka itkee nautintoja paheiksi. Voi, voi melkein säälittää kuinka kuivaa olisi elämä tuollaisten pillin mukaan.

Vierailija

Juu, tiedossa oli. Tiesittekö te muuten, että sama tohtori Kellogg suositteli ympärileikkausta ”terveydellisistä syistä” ei vain pojille, vaan myös tytöille!

Vierailija

Murot hyviä, runkku hyvä, ummetus paha.

Teoria ontuu, koska
A) ummetus ei lisää seksuaalista halua vaan vähentää sitä
B) murot eivät paranna suolentoimintaa elleivät ole kuitupitoista kokojyväviljaa ja
C) masturbointi on pelkästään hyväksi, kunhan sitä ei tee julkisesti.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vanha juttu. Ennen monia asioita markkinoitiin erilaisille keksityillä hyödyillä ja vaikutuksilla. Onneksin nykyisin sellainen ei ole enää sallittua.

Pikemminkin niin, että masturbointi on luonnollista ja suotavaa sekä olennainen osa ihmisten keskinäistä kunnioitusta. Asioita saa edelleen markkinoida keksityillä hyödyillä.

Vierailija

Ne on kellokseja. Taukit. Maissihiutaleet ovat kellokseja plus ne ovat hyviä, vaihtelua puuroon.

Vierailija

Kyllä toimi hyvin ainakin minun kohdallani. Kun söin Corn Flakesia säännöllisesti niin ei yhtään ollut haluja. Sitten lopetin 11 vuotiaana ja noin 2 v jälkeen tuli ihan mielettömät panohalut. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla