Tekeekö kaikki kinkkukiusauksen valmiista pakasteesta nykyään?
Koitin paistoaikaa googlata niin kaikkiin resepteihin tuli peruna-sipulisekoituspussi. Argh. No, nyt ollut 200 asteessa tunnin, pidän jonkun vartin - puoli tuntia vielä kun pinta ei ainakaan ole vielä tummunut. Niin, siis tämä tehty itse perunat suikaloiden.
Kommentit (5)
Useimmat varmasti käyttää pakasteita enkä usko, että se "kinkkukaan" mitään kinkkua on, vaan ihan jotain muuta.
Vierailija kirjoitti:
Useimmat varmasti käyttää pakasteita enkä usko, että se "kinkkukaan" mitään kinkkua on, vaan ihan jotain muuta.
Kermakin jotain mukakermaa.
Joo, tekee kaikki. Sitähän sää kysyit :D
En tee pakasteesta, koska kyssäkaalia en ole pakasteena löytänyt. Meillä ei syödä perunaa. Kyssäkaali on terveellisempää ja paljon maukkaampaa.
Ei tee. Paistoaika riippuu perunalajikkeesta. Itse tykkään jauhoisista perunoista tehdystä kiusauksesta. Siinä perunat pehmenevät ihanasti. Monet peruna-sipulisekoitukset on tehty makuuni liian kiinteistä lajikkeista, eivät pehmene kahdessakin tunnissa.