Onko Jyrki Sukulalla ikinä ollut menestyvää ravintolaa?
Kommentit (19)
Jykä olin nuorempanan kokkina kreikkalaisessa tavernassa.
Sukula on aina ollut pelkkä suunsoittaja.
Vierailija kirjoitti:
Jykä olin nuorempanan kokkina kreikkalaisessa tavernassa.
Varmaan tasokas paikka.
Televisiokokki, ei muita saavutuksia.
Mut se säätiönsä, josta rahaa lainasi
Kuinka moni av-mamma on saaavuttanut edes murto-osan siitä, mitä Sukula?
Pelkkiä suunsoittajia. Ja lähäreitä.
Sukuloilla oli hyvin menestyneet ravintola ja viinakauppa Viia.
Myi ravintolan eteenpäin ja itse merkin myi HK:lle, jossa tekee vissiin vieläkin töitä. Myynti tuotoilla perustivat viinitilan Italiaan ja muuttivat sinne. Ja rouvakin on kirjoittanut useita erittäin hyvin myyneitä keittokirjoja.
Ja siis Via, sitä ennen erittäin menestynyt Helmi.
Vierailija kirjoitti:
Kuinka moni av-mamma on saaavuttanut edes murto-osan siitä, mitä Sukula?
Pelkkiä suunsoittajia. Ja lähäreitä.
Sukula on ainakin haastattelunsa perusteella omasta mielestään enemmän suunsoittaja ja esiintyjä kuin kokki joten hyvässä seurassa ollaan. Jotkut tietty pärjää siinäkin paremmin kuin muut.
Aina kun näkyy Sukula tvssä vaihdan kanavaa.
Olihan hänellä Helmi ja Via, kummassakin tosi hyvää ruokaa!
Vierailija kirjoitti:
Olihan hänellä Helmi ja Via, kummassakin tosi hyvää ruokaa!
Kyllä! Ruoka oli todella hyvää. Ei muualla käytykään, koska noihin voi luottaa, että sai rahalleen vastinetta.
Sukula? No jaa, en sano mitään.
Osaomistajana ainakin Savoyssa, mikä kai on ihan Suomen huippua.
Sukula on sellainen sarjayrittäjä. Välissä on heikommin menneitä bisneksiä ja sitten paremmin menestyneitä. Täällä mainittiinkin jo Helmi ja Via. Lisäksi Sukula oli HK:lla johtoryhmässä ja nosti kymppitonnin kuukausipalkkaa pari vuotta. Kaipa sitä jotain sukanvarteen jäi, kun hankki sen nykyisen viinitilansa Piemontesta.
Siellähän hän kaiketi pyörittää vaimonsa kanssa suht menestyvää ravintolaa ja viinitilaa. Ainakin olen nähnyt läjäpäin mainoksia, missä myydään pakettimatkoja ja käyntiä heidän tilallaan syömässä. Ihmisethän menee, kun on tv:stä tuttu mies.
Ihan pätevä kokki varmasti, mutta ei mikään Michelin-taituri eikä varmaan siihen pyrikään. Vähän kuin Jamie Oliver, enemmän rustiikkista ja simppeliä ruokaa kuin pientä fine dining -piperrystä. Minulla on hänestä aika neutraali fiilis, joissain ohjelmissa on ärsyttänyt teennäisyys, mutta se ei ole esiintyjän vaan käsikirjoittajan, ohjaajan ja tuottajan vika.
Ei ole kumpaakaan.