Mistä tietää, että sipulisilppu on kuulottunut ja valmista
Ruokaohjeessa neuvottiin kuulottamaan sipulit, ja siis tiedän, että se tarkoittaa sipulien paistamista. Mutta mistä sen tietää, että milloin ne sipulit on valmiita
Kommentit (6)
Kuullottunut. Valmista on, kun sipulit vähän pehmenevät ja muuttuvat läpikuultaviksi.
Älä ap yritä laittaa ruokaa, jos osaaminen on tuota tasoa.
Parasta kun ovat giukan saaneet väriä ja kiiltävät pehmenneet tietty. Ja kai voilla paras tulos, ei öljyy.
Vierailija kirjoitti:
Parasta kun ovat giukan saaneet väriä ja kiiltävät pehmenneet tietty. Ja kai voilla paras tulos, ei öljyy.
Mun mielestä päinvastoin. Voi ruskistaa, mutta öljy kuullottaa parhaiten.
sipuli on kuulottunut kun se muuttuu läpikuultavaksi (siis keltasipulilla tai salottisipulilla esimerkiksi) ja pehmeäksi. Yleinen virhe on säästellä rasvaa ja pitää pannua liian kuumalla. Tietysti toinen juttu jos halutaan paistaa sipuli vaikka sipulipihville...
Kun niistä kuultaa läpi.