Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei,Harkitsemme parhaillaan talon rakentamista siporexin (Jämerä) ja muun harkon (Lammi, Lakan betoni) välillä. Millaisia kokemuksia teillä on siporexista - tyytyväisiä, tyytymättämiä, plussaa, miinusta? Kiitos!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Omat kokemukseni Siporexista ovat hyvät.

Mielestäni kaikkien eri kivitalojen harkkotyypit ovat ihan hyviä (Siporex/Aeroc/Rock/HH, Lammi, Lakka, "Styrox-Palikka" jne.). Kunhan rungon pystyttäjä tietää mitä tekee, eli latoo (ja valaa ja/tai liimaa ja raudoittaa jne.) valitut harkot oikein oikeilla työmenetelmillä jne.

On tympeää seurata eri kivitalojen omistajien nettikinasteluja eri kivitaloharkoistaan. Ja niiden paremmuudesta ja varsinkin muiden surkeudesta. Kun ei noissa kivitaloharkoissa mielestäni ole kuitenkaan aikuisten oikeasti parasta tai huonointa, selvästi halvinta tai kalleinta. Tapauskohtaista se on, että mikä harkkotyyppi kannattaa valita. Saivartelemalla ja/tai hiuksia halkomalla löytää joka harkkotyypistä mollattavia ja vastaavasti ylivertaisia ominaisuuksia?

Voisi kai hieman verrata tuota kivitalojen paremmuutta siihen, että kaksi ihmistä riitelee, että kumpi on "parempi": kissa vai koira.

Heh.

Kavereillani on muun tyyppisiä kivitaloja kuin oma Siporex/Aeroc-valintani. Kaikki ollaan omaan valintaamme tyytyväisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla