Kokemuksia Vuohelan gluteenittomasta piirakkataikinasta?
Parin päivän päästä oleville synttäreille tulee useampi vieras, joilla on gluteeniton ruokavalio. Ajattelin tehdä mustikkapiirakan. Onko kellään kokemuksia pakasteena myytävästä Vuohelan Herkun gluteenittomasta piirakkataikinasta? Tuleeko siitä hyvä piirakka vai teenkö ennemmin itse murotaikinajäljitelmän puhtaista kaurajauhoista?
En tarvitse yleisiä ohjeita ja varoituksia gluteenittomaan leivontaan. Ne ovat kyllä hallussa.
Kommentit (6)
Mun mielestä ihan käyttökelpoinen, mustikkapiirakkaa väsäsin itekin.
Oikein hyvä, juhannuksena tehtiin kahdesti tuosta marjapiirakkaa ja hyvin maistui kaikille, ei muruakaan jäänyt.
1, millaista piirakkaa olet tuosta tehnyt? Suolaista vai makeaa?
Kuulisin mielelläni lisää mielipiteitä varsinkin, kun tähänastiset menevät täysin ristiin.
Ap
”Ihan surkee” kuulostaakin todella vakuuttavalta. :D
On ihan surkee toi piirakkapohja. Paremman saa kaurasta..