Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

En ole syönyt suklaata enää pariin vuoteen, syynä maku joka ei ole entisensä

Vierailija
15.07.2019 |

Merkki kuin merkki, suklaa on pilattu, ei ole enää hyvää. Sinänsä erinomainen asia painon kannalta, ei siinä mitään, mutta ihmettelen silti. Tuntuu kuin mitkään makeat herkut, vaikkapa keksitkään eivät maistu kuin ennen. Oletteko huomanneet saman?

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palmuöljy. Kaikessa on kaakaovoin sijaan palmuöljyä. Pahaa kuin mikä. Tosiaan hyvä painon kannalta, kun ei suklaa enää himota.

Vierailija
2/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyselin jo toisessa ketjussa, mutta kysytään nyt täälläkin. Maistuuko se palmuöljy etäisesti kookokselle? Maraboun Minttukrokantissa maistui nimittäin vähän kookos ja se maistui muutenkin vähän eriltä. Ko suklaa sisältää palmuöljyä ja en ollut ostanut sitä pitkiiiiiin aikoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Palmuöljy. Kaikessa on kaakaovoin sijaan palmuöljyä. Pahaa kuin mikä. Tosiaan hyvä painon kannalta, kun ei suklaa enää himota.

Kuten toisessa ketjussa jo todettiin, ei ainakaan Fazerin Sinisessä ole palmuöljyä.

Vierailija
4/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voihan sitä muistella, että miten hyvältä joskus on maistunut. 

Vierailija
5/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

AP:lle ratkaisu on oman suklaan tekeminen.

3 ainesta riittää:

- 100% kaakao

- Kookosöljy

- Hunaja

Kokeile huviksesi miten helppoa ja hyvää siitä tulee. On jopa ravitsevan terveellistäkin verrattuna kaupan suklaaseen.

Vierailija
6/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi teit toisen ketjun?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mites Lindt-suklaa?

Vierailija
8/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dammenbergin ja Nelituulian suklaat on hyviä, ei mitään lisättyä pskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta käsintehtyjä konvehteja! Tee itse raakasuklaata, se vasta on hyvää ja vielä terveellistäkin. 

Vierailija
10/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Dammenbergin ja Nelituulian suklaat on hyviä, ei mitään lisättyä pskaa.

Hyi, minkä makuisia 🤮

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

AP:lle ratkaisu on oman suklaan tekeminen.

3 ainesta riittää:

- 100% kaakao

- Kookosöljy

- Hunaja

Kokeile huviksesi miten helppoa ja hyvää siitä tulee. On jopa ravitsevan terveellistäkin verrattuna kaupan suklaaseen.

Kookos on pahaa.

Vierailija
12/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama! Söin ennen paljon suklaata, mutta mikään ei oikein maistu enää hyvältä. Ostin kokeeksi fazerin sinisen et kai nyt se ainaki on takuuvarma ku ennenkin on maistunu mulle, mutta ei. Sekin tökki jotenki. Ehkä pitäs ostaa jotain laadukkaampia tosiaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä teidän maku on muuttunut tai luulotauti sotkee makuaistin?

Vierailija
14/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama. Lisäksi tuntuu, että rakenne on myös muuttunut. Ei ole enää sellaista "suussa sulavaa" vaan lohkeilevaa ja murenevaa, en oikein osaa kuvailla mutta huonompaan suuntaan menty rakenteen osaltakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palmuöljyhullun makuaisti on kadonnut. Sitä se aivojen rapistuminen teettää. Enteilee ennenaikaista kuolemaa, nimittäin haju- ja makuaistin menetys:

https://www.hs.fi/tiede/art-2000006090430.html

On myös oire alkavasta dementiasta:

https://www.is.fi/terveys/art-2000005389982.html

Vierailija
16/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuota kutsutaan luonnolliseksi vanhenemiseksi. Kun ikää tulee lisää, makuaisti muuttuu.

Ne lapsuuden ja nuoruuden herkut ei enää maistukaan niin herkullisilta kuin aiemmin. Ja lisäksi vielä se, että aika on kullannut muistoja entisestään...

Vierailija
17/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä minä maistan suklaan ihan niinkuin ennenkin, eikä rakenteessa ole mitään vikaa. Te ostatte jotain vanhaksi mennyttä alelaarista tai säilytätte väärin.

Vierailija
18/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

AP:lle ratkaisu on oman suklaan tekeminen.

3 ainesta riittää:

- 100% kaakao

- Kookosöljy

- Hunaja

Kokeile huviksesi miten helppoa ja hyvää siitä tulee. On jopa ravitsevan terveellistäkin verrattuna kaupan suklaaseen.

Kookos on pahaa.

ei mitään kookosöljyä vaan kaakaovoita

Vierailija
19/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tuota kutsutaan luonnolliseksi vanhenemiseksi. Kun ikää tulee lisää, makuaisti muuttuu.

Ne lapsuuden ja nuoruuden herkut ei enää maistukaan niin herkullisilta kuin aiemmin. Ja lisäksi vielä se, että aika on kullannut muistoja entisestään...

Nyt kiinnostaakin, onko ap 30 vai 70 vuotta vanha. 30-vuotiasta ei vielä pitäisi makuaistin katoaminen haitata, ellei juo kuin sieni, polta kuin korsteeni ja/tai käytä jotain PKV-lääkeaineita.

Vierailija
20/21 |
15.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munkin mielestä suklaa maistuu nykyään pahemmalta, mutta oon tullut siihen tulokseen, että itselläni on vaan makumieltymys muuttunut, koska justiin esim.  tuo Fazerin sininenkin maistuu mun mielestä erilaiselta eikä erityisen hyvältä, vaikkei siihen oo muutoksia tehtykään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme kuusi