Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi kukaan ostaa bulkkijuustoa?

Vierailija
06.07.2019 |

Tosi monella on aina Arkijuustoa tai vastaavaa joka ei maistu juuri miltään vaan on vaan iso maitorasvaköntti. Miksi? Tavan vuoksi? Leivän päälle käy kurkkuslaissit ja vaikka mikä muu. Ravitsemuksellisesti sen mitä saa juustosta saa terveellisemmin muualta. Jos juustoa tarvii niin yhtä hyvin voi ostaa pikkupalan jotain laadukasta jolla saa vähällä makua. Eikö juuston ilmastopäästöt huomioiden tajuta köyttää sitä höysteenä korostamaan muita makuja? Kilohinnalta halvempi bulkkiedam tulee kalliiksi kun sitä lappaa enemmän saadakseen siitä edes jotain irti. Tavan vuoksi

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaa miettinyt. Mikään ei ole kaameampaa kuin joku 15% kuminen edamjuusto.

Vierailija
2/2 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan Lidlistä virolaista Epiim-juustoa ison palan edullisesti. Onko se sitä mainittua bulkkijuustoa? Vissiin jonkun mielestä, mutta minulle ja perheelle se maistuu. On riittoisaa. Vastaus kysymykseen: ostan sitä koska se on edullista (rahat vähissä) ja ihan hyvältä maistuu. Itseasiassa olen nähnyt epiimiä ostettavan useita paketteja kerralla eräässä Lidlissä.  Makuasioita.... (ja meille rahakysymys).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla