Kahvin jauhaminen
Juon vain kupin kahvia päivässä, joten yhden valmiin kahvipaketin kuluttamiseen menee jonkin aikaa. Vaikka jonkinasteinen puukieli olen, niin olen silti huomannut, että loppupaketti ei maistu ihan samalta, eli kahvi ehtii mennä huonoksi. Tuli sitten mieleen, että kannattaisikohan siirtyä jauhamaan kahvit itse? Tuskin senkummempaa makuelämystä tulee tuoreeseen valmiskahviin verrattuna, mutta ei ainakaan kahvi ehtisi pilaantua jos jauhaa aina senverran kun juo?
Kommentit (4)
Miksi et pakasta kahvia sellaisina annoskokoina kuin käytät? Kahvia voi pakastaa.
Kahvin oikea säilytyspaikka on pakastin. Ja todellakin jauhan aina pavuista kahvit.
Vierailija kirjoitti:
Miksi et pakasta kahvia sellaisina annoskokoina kuin käytät? Kahvia voi pakastaa.
Ai johonkin n. 1 kahvimitan kokoisiin puteleihin jakaisin koko paketin ja pakastimeen?
Kannattaa, vastajauhettu kahvi on paljon parempaa kuin valmiiksi jauhettu.