Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kannattaisi käyttää mieluummin voita kuin margariinia?

Vierailija
22.07.2008 |

.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuo hysteerinen voin pelko. Syödään margariineja ja ym. muita rypsi/omegaöljyjä ja sitten käydään vetäisemässä pizzaa ja hampurilaista joista sadaa älyttömästi kovaa rasvaa. Veikkaanpa että syön terveellisemmin kun sipaisen oikeaa voita ruisleivän päälle enkä harrasta mäkkäreitä.

Vierailija
2/5 |
22.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja jos sitä nyt ei ihan kamalaa möykkyä pullan päälle levitä niin kyllä onnistuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
22.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sopii monenlaiseen ruuanlaittoon toisin kuin jotkut margariinit. Voissa ei ole järkyttävää e-koodilistaa kuten margariineissä. Miten kukaan voi pitää margariinejä terveellisenä, koska ne on täynnä teollista roskaa?

Vierailija
4/5 |
22.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja jos sitä nyt ei ihan kamalaa möykkyä pullan päälle levitä niin kyllä onnistuu.

Vierailija
5/5 |
22.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi maistuu pahalta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan neljä