Millä marinadilla saa soijasuikaleista hyviä?
Saan ok makuisia, mutta haluaisin , että sisältäkin maistuisi muu kuin pahvi.
Kommentit (5)
Oletko laittanut tarpeeksi pekonisilppua?
Liottamalla lihaliemessä. Mulla on hei parempi idea: osta suosiolla ihan rehellistä lihaa. Lähilihaa, niin säästät siinä samalla kun saat tärkeitä ravintoaineita, luontoakin.
Pari perusvinkkiä:
Älä arastele rasvan kanssa, oliiviöljyä tai esim jotain majsteöljyä kannattaa käyttää. Liharuoista tuttu suutuntuma on hieman rasvainen, joten moni kaipaa sitä myös näissä ns. lihankorvikeruoissa.
Vaikka et hakisi marinadiin tomaattista makua, pieni määrä tomaattipyrettä tuo hiukan syvyyttä makuun, suosittelen.
Soijakastikkeella saa mukaan suolaisuutta ja se imeytyy myös pintaa syvemmälle.
Tämän lisäksi sitten mausteita, joista tykkäät ja jotka sopivat kokkaamaasi ruokaan. Esim. currya, kurkumaa, maustesuolaa, tai kenties tykkäisitkin bbq-soijasuikaleista paprikalla, savusuolalla, bbq-kastikkeella... kun tuo "marinadipohja" toimii, voi näillä hienosäädöillä hieman leikkiä ja heittäytyä luovaksi. :)
Älä syö soijaa. Tutustu soijan haittavaikutuksiin, vaikuttaa mm. hormoonitoimintaan.