Aamiainen/lounas/päivällinen -ihmiset mitä yleensä syötte?
Siis päivän aikana? Te siis, jotka ette napostele tai syö lainkaan välipaloja. Ihmettelen millaisilla ruoilla kellään voi pysyä energiatasot ja järki tasaisena?
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Aamiainen työpaikalla noin yhdeksän aikoihin: kaksi viipaletta ruisleipää, päällä hummusta ja kurkkua. Syön samalla kun juon kupin kahvia (mustana) ja availen sähköposteja.
Lounas puolen päivän aikaan: ateria jossain lähistön ravintolassa/street food -paikassa (vegaaninen)
Iltapäivällä: välipala mitä milloinkin, joskus jotain kokoustarjoiluja, joskus kaurajugurtti tai hedelmä tai molemmat
Päivällinen kotona iltauutisten aikaan (20.30): wok-kasviksia tai vastaavaa ja joku proteiininlähde (soijasuikaleet, linssit, tofu), vähän nuudeleita tai pastaa
siis ap:han kysyi juuri nimenomaan niiltä jotka eivät syö mitään välipaloja?
Otsikko on kyllä aika epäselvä. Kysyt siis "aamiainen-lounas-päivällinen-ihmisiltä" etkä "ihmisiltä" ylipäätään, että mitä he syövät aamiaiseksi-lounaaksi-päivälliseksi?
Minä syön yleensä vain kerran päivässä. Syön mieluiten myöhään illalla, jos olen yksin ja vastuussa vain omasta aterioinnistani. On helpompaa nukkua kun ei ole nälkä, joten siksikin lykkään joskus ateriaa sinne yhdeksään tai yli.
Silloin syön sitten mitä mieli tekee tai mitä on, ateriani on vuosiakin ollut jokin suht pieni, esim. nuudelipaketti tai lautasellinen makaronia kanaliemessä keitettynä tms. Tai yhden roiskeläpän verran.
Energioista en tiedä, minulla ei ole ollut energiaa vuosiin söin tai en, ja järkikin taisi lähteä jo 20 vuotta sitten.
Mutta voin helposti myös paastota vaikka viisikin päivää kuussa, eikä se oikeastaan vaikuta paljonkaan. Tiedän ihmisiä jotka ovat raivohulluja jo yhden aterian jäätyä väliin, minulla ei ole mitään tällaista vaikutusta.
Aamiainen: puuroa ja marjoja
Lounas: milloin mitäkin. Joko työpaikkaravintolassa, tai käyn ulkona syömässä, tai haen patongin tai salaatin
Päivällinen: lihaa/kanaa/kalaa/äyriäisiä, kasviksia
Ihan tavalliset annokset. En syö välipaloja, joskus harvoin jonkun hedelmän tai leivonnaisen iltapäiväkahvin kanssa. Viikonloppuisin aamiaiseksi puuroa, päivällä joku hedelmä, ja iltaisin käyn useimmiten ulkona syömässä.
Vierailija kirjoitti:
Silloin syön sitten mitä mieli tekee tai mitä on, ateriani on vuosiakin ollut jokin suht pieni, esim. nuudelipaketti tai lautasellinen makaronia kanaliemessä keitettynä tms. Tai yhden roiskeläpän verran.
Energioista en tiedä, minulla ei ole ollut energiaa vuosiin söin tai en, ja järkikin taisi lähteä jo 20 vuotta sitten.
Ei varmasti ole energiaa eikä järkeä. Mutta puutostauteja on takuulla ainakin kytemässä.
Ei aamiaista pelkkä kahvi, lounaaksi voileipä, päivälliseksi itsetekemä perusruoka kotona, illalla pientä napostelua. Pärjään hyvin vaikka teen raskasta fyysistä työtä.
Vierailija kirjoitti:
Ei aamiaista pelkkä kahvi, lounaaksi voileipä, päivälliseksi itsetekemä perusruoka kotona, illalla pientä napostelua. Pärjään hyvin vaikka teen raskasta fyysistä työtä.
Taidat olla aika pienikokoinen?
Aamiainen työpaikalla noin yhdeksän aikoihin: kaksi viipaletta ruisleipää, päällä hummusta ja kurkkua. Syön samalla kun juon kupin kahvia (mustana) ja availen sähköposteja.
Lounas puolen päivän aikaan: ateria jossain lähistön ravintolassa/street food -paikassa (vegaaninen)
Iltapäivällä: välipala mitä milloinkin, joskus jotain kokoustarjoiluja, joskus kaurajugurtti tai hedelmä tai molemmat
Päivällinen kotona iltauutisten aikaan (20.30): wok-kasviksia tai vastaavaa ja joku proteiininlähde (soijasuikaleet, linssit, tofu), vähän nuudeleita tai pastaa