Terveellisin paahtoleipä? Vinkkejä?
Mikä olisi ns. terveellisin paahtoleipävaihtoehto? Ja tarkoitan nyt niitä valmiiksi siivutettuja paahtoleipiä.
Luonnollisesti se vehnäisin valkoinen jää hyllyyn, mutta pitäisikö panostaa grahamiin, täysjyvään, kauraan vai mihin? Kertokaa vinkkejä!
Kauhea raskaushimo rapeaksi paahdettuun kaupan paahtoleipään, mutta haluaisin tehdä herkusta edes vähän terveellisen.
Kommentit (5)
Minä olen rakastunut monivilja paahtoleipään, jossa on kokonaisia siemeniä.
Leipä on veteen leivottu ja sisältää kokonaisia auringonkukan siemeniä, pellavansiemeniä, sekä rukiinjyviä.
Jauhoina vehnäjauho ja ruismallasjauho. On mielettömän hyvää paahdettuna ja maistuu minulle ihan paahtamattakin.
Merkki Priima Paahtis ja Tokmannilta olen tätä löytänyt. Siivutettu leipä painaa 500 g ja maksaa yhden euron. Yksin syön, eikä mene huonoksi, vaikka pitkälti yli viikon tuota pakettia nakerran.
Veikkaan että kasvispaahtoleipä.
Ovat todella hyvänmakuisia ainakin. Mukavan ohuita viipaleita.
Osta niitä Reilu-täysjyväpaahtoleipiä (vihreä paketti). Se on täysjyvää ja sisältää vähemmän suolaa. Leivällä on sydänmerkki.
Montako paketillista meinaat niitä syödä päivässä?