Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko kermajuustoa kypsyttää itse esim. parmesaaniksi?

Vierailija
27.03.2019 |

Kysymys otsikossa. Jos juuston jättää kuivumaan jääkaappiin, niin kypsyykö se?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
27.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras juusto tulee viikon metsäkeikalla, eli ns. Sissijuusto. Parhaita kasvattajia ovat varusmiehet. Ja voi pojat ja tytöt, kun kumppani pääsee tuntemaan kunnon aromit suussaan... siinä on kyllä ikuinen muisto.

Vierailija
2/4 |
27.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
27.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö kukaan tiedä?

Vierailija
4/4 |
27.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei voi itse kypsyttää.