Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Punaviini lammaspadassa ja lapset

Vierailija
27.03.2013 |

Reseptissä sanotaan että lammaspalat peitetään punaviinillä ja sitten haudutetaan uunissa. Kiehuuko tässä alkoholi kokonaan pois? Voiko tarjota lapsille?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
27.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä kiehuu.

Vierailija
2/6 |
28.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on aina käytetty lihapadoissa olutta tai viiniä ja kyllä se kiehuu sen muutaman tunnin aikana 100% pois. Muutenhan Ranska, Espanja ja Italia olisi täynnä alkoholin vammauttamia lapsia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
28.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kemistin mielestä aivan täysin, mutta niin "täysin" kuitenkin että uskaltaa tarjota lapsille.

Vierailija
4/6 |
28.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän sen tarvitse kuin kiehahtaa. Ei kestä tunteja. Meillä on ihan tavallisessa jauhelihakastikkeessakin aina punaviiniä.

Vierailija
5/6 |
28.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toinen kysymys on, maistuuko punaviiniruoka lapsille? Erillinen punaviinikastike on siinä mielessä helpompi, että lapsi ottaa jos ottaa, ja jos ei tykkää niin ei ota tai maistaa vain. 

Vierailija
6/6 |
28.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.03.2013 klo 08:48"]

Eihän sen tarvitse kuin kiehahtaa. Ei kestä tunteja. Meillä on ihan tavallisessa jauhelihakastikkeessakin aina punaviiniä.

[/quote]

 

Lammas yms lihapadan hautumiseen menee kyllä tunteja. Ei siis sen viinin takia.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi neljä kuusi