Muistatko vielä kivelliset viinirypäleet? Hyh miten karvaita!
Nykyiset on niin ihanan makeita eikä tarvitse syljeskellä kiviä suusta... jos ei sitten tahallaan haluaisi pureskella niitä karvaita siemeniä...
Kommentit (7)
ööö, eiks nykyään persikoissa ole kiveä sisällä? Eikö kaloissa ole ruotoja...?
Se on kyllä totta, että viinirypäleissä ei ole siemeniä. Hyvä niin! Mitens muuten luomurypäleet, onko niissä vielä kiviä?
Ööh... ei niitä kiviä ole tarkoitus pureskella, eikä myöskään sylkeä pois.
Ei, niitä pitää niellä ja sitten odottaa että kasvaa viinirypälepuska mahassa ja voi paskoa viinrypäleitä =D sitten tekee viiniä ja tienaa paljon.
muistan kyllä, ei siitä nyt niin kauan sentään ole.
Ööh, siis ne kivet yleensä niellään purematta, eikä niitä siis rouskuteta jolloin ne on kitkeriä tai syljetä mikä on ällöä ja lisäksi terveellinen viinirypäleensiemenöljy menee hukkaan. Tai näin ainakin meilläpäin on aina tehty, lapsuudenkodissani kasvatettiin mm viinirypäleitä joten on niitä tullut syötyä...
minusta tämä kehitys luonnottomiIn kivettömiin lajeihin on aika surullinen...
[quote author="Vierailija" time="21.03.2013 klo 17:54"]
minusta tämä kehitys luonnottomiIn kivettömiin lajeihin on aika surullinen...
[/quote]
Suurin osa viljellyistä ruokakasvista on täysin jalostettuja ja luonnottomia!
Muistan. Ja muistan senkin ajan, kun persikoissa oli sellainen suuri kivi sisällä ja kaloissa RUODOT. Hyi kamala. Eläköön kehitys!