Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten tehdä rapea, kova ja erittäin ohut pizzapohja?

Vierailija
14.03.2019 |

Ajatuksissa on lähteä kokeilemaan miten saisi kotioloissa tehtyä rapean, kovan ja erittäin ohuen pizzapohjan. Nyt tarkoitan pohjaa, joka olisi noin millin paksuinen, eli ohuempi kuin mikään normipizza. Pohja saisi olla kova ja helposti lohkeava. Onko ideoita miten kannattaisi lähteä kokeilemaan? Nyt voitaisiin keksiä pizza uudelleen.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
14.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhoja, vettä ja suolaa sekaisin, vaivataan vaan sen verran, että hädin tuskin sekoittuu. Kaulitaan heti ohueksi ja varotaan taikinan liiallista käsittelemistä. Paistetaan leivunuunissa.

Vierailija
2/10 |
14.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

laita uunipelti uuniin lämpenemään ja sitten pizza kuumalle uunipellille niin pizza paistuu molemmilta puolilta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
14.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista pannulla

4/10 |
14.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizzakivi olisi kuulemma hyvä, mutta minulla ei ole sellaista. Teen niin, että kaulin taikinan ihan ohueksi ja esipaistan sen ennen täytteiden laittoa. Muuten en saa rapeaa pohjaa.

Olen laittanut esipaistamisen ajaksi pizzapohjalle tomaattikastikkeen, mutta en muuta täytettä. Sitten otan sen ulos uunista, laitan täytteet ja paistan lyhyesti kunnes juusto sulaa.

Teen ihan tavallisen taikinan (eli en jätä hiivaa kokonaan pois).

Vierailija
5/10 |
14.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Faith kirjoitti:

Pizzakivi olisi kuulemma hyvä, mutta minulla ei ole sellaista. Teen niin, että kaulin taikinan ihan ohueksi ja esipaistan sen ennen täytteiden laittoa. Muuten en saa rapeaa pohjaa.

Olen laittanut esipaistamisen ajaksi pizzapohjalle tomaattikastikkeen, mutta en muuta täytettä. Sitten otan sen ulos uunista, laitan täytteet ja paistan lyhyesti kunnes juusto sulaa.

Teen ihan tavallisen taikinan (eli en jätä hiivaa kokonaan pois).

Vinkki, kun laitat uunin kuumenemaan laita sinne myös leivinpelti kuumenemaan. Sillä aikaa kauli taikina ja täytä pizza leivinpaperille, ja liu'uta/vedä sitten pizza pöydältä kuumalle pellille. Paista ensimmäinen puolikas paistoajasta alalämmöllä ja vaihda sitten normaaliin ylä/alalämpöön. Ellei sulla ole kiertoilmauunia, siinä ei taida olla alalämpöä edes.

Vierailija
6/10 |
14.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizzataikina pitää tehdä jo edellisenä päivänä. Pizzakivellä tulee hyvää, mutta pellilläkin onnistuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
14.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi helvetti kovaa pitsaa.

Vierailija
8/10 |
14.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei saa uunia tarpeeks lämpimäks tähän hommaan, ellei ole tuolla jo mainittu leivinuuni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
14.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

käytä hapankorppua

Vierailija
10/10 |
14.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ks flammkuchen resepti. Pizzapohja ilman hiivaa

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi kaksi