Miltä tälläinen lämmin lisäke kuullostaa?
Meille on tulossa vieraita ja ajattelin laittaa uunissa paahdettuja vihanneksia.
Kesäkurpitsaa, munakoisoa, fenkolia, 1 kyntisiä valko sipuleita
Miltä kuullostaa? Olisiko ne hyviä karamellisoituina vai jollain muulla maustettuna? Ruoaksi laitan lasagnea ja ruoan kanssa on tuoretta leipää.
Nämä eivät siis ole mitkään illalliset, vaan meille on tulossa yövieraita joille laitan ruokaa samalla kun muulle perheelleni.
Kommentit (12)
Minusta ei kuulosta kauhean kivalta. Kesäkurpitsa ja munakoiso on aika samantapaisia varsin kuivia kasviksia ja en kyllä ymmärrä miten fenkoli tuohon seuraan sopii.
Lasagnen kanssa en laittaisi mitään tuommoista lämmintä lisäkettä ollenkaan. Raikas salaatti alkuun tai kaveriksi vaan.
no sori ...öks : ) Nää on niin makuasioita, mutta mä en tykkää munakoisosta enkä varsinkaan fenkolista. Valkosipuleita ei kannata laittaa jos on yhtään epäilystä, että joku vieraista ei pidä siitä.
Mä laittaisin vaik punajuurta, lanttua ja ruusukaaleja.
[quote author="Vierailija" time="08.03.2013 klo 13:51"]
no sori ...öks : ) Nää on niin makuasioita, mutta mä en tykkää munakoisosta enkä varsinkaan fenkolista. Valkosipuleita ei kannata laittaa jos on yhtään epäilystä, että joku vieraista ei pidä siitä.
Mä laittaisin vaik punajuurta, lanttua ja ruusukaaleja.
[/quote]
Lasagnen kanssa punajuurta, lanttua ja ruusukaaleja? Hyi olkoon. Itsessään ihan jees mutta lasagnen tomaattisten ja juustoisten makujen kanssa kyllä aika kauhea yhdistelmä.
Mutta olen samaa mieltä että ei mitään lämmintä kasvislisäkettä lasagnen kanssa, vaan laitat sinne lasagneen niitä aineita joita haluat, ei lämmintä lisäkettä.
Mun mielestä lasagne ei kaipaa mitään "lisäkkeitä", on ihan (liian) tuhtia ruokaa jo itsessään. Meillä lisäkkeitä tehdään kala- ja liharuoille, eikä leipä kuulu minusta kuin keittojen kanssa.
Joo en mäkään oikein ymmärrä miksi lasagne tarvitsee lämpimän lisäkkeen. Tekisin jonkun kivan ja raikkaan salaatin alkuruoaksi.
Ei kunnon lasagne mitään lisukkeita kaipaa, eikä varsinkaan leipää.
Suomalaisilla on kumma hinku tunkea joka ruuan kaveriksi lisukkeita ja leipää.
Lasagne ei kaipaa leipää eikä lisävihanneksia. Lehtisalaatti ja punaviini riittävät. Mutta paahtaminen tosiaan on monille vihanneksille hieno kypsennystapa. Kukkakaali, perunat ja paprikat paahtuvat todella hyviksi, samoin valkosipulit. Munakoison ja kesäkurpitsan kyllä kypsennän muilla konsteilla.
Se on kuulostaa eikä kuullostaa ;)
Juu kyllä lasagne on itsessään niin raskas ruoka että ei toimi! Lisäkkeeksi joku kevyt ja raikas salaatti jos lisäke täytyy olla.
Jokaisella makunsa, mutta vähän hassua haukkua tällaista tosi klassisen oloista vihanneslisuketta, tai ihmetellä sitä.
paskalta