Milloin HULLUT PÄIVÄT Stockalla?

Vierailija

Onko jollain oikeaa tietoa, milloin on kevään Hullut Päivät? Pääsiäinenhän ajoittuu tänä vuonna tosi aikaiseen, joten ovat sitten varmaan vasta sen jälkeen huhtikuussa?!?

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Taasko tää alkaa? 2 krt vuodessa sama kysymys. 

Kyllä niistä hulluista päivistä, aleista sun muista ilmotellaan ihan lehdissä. Kukaan ei jää ilman kamaa, kaikki pääsee tungeksimaan ja ostamaan. Että ota ihan rauhallisesti vain, ap. 

Vierailija

Onpa täällä taas mukavia vastaajia... hei: jos teitä ei kiinnosta, ei tarvitse avata aloitusta, jonka otsikosta jo näkee, että kysytään jotain, josta ette ole kiinnostuneita tai johon ette osaa vastata.

 

Vai - hui - onko kenties niin, että haluatte vaan päästä vittuilemaan ventovieraille? Miettikääpä, mitä se kertoo teistä.

Olen ap samassa luulossa, että ovat huhtikuussa, täälläkin veikataan joko 3.-7.4. tai 10.-14.4.

http://halpalennotsuomesta.blogspot.fi/2012/12/stockmannin-hullut-paivat-2013-kevat.html

 

Minuakin tuo kiinnostaa, koska haluaisin ostaa sieltä kesälomareissun lentoliput.

 

Vierailija

20.3 alkaen on Sokoksen 3+1 päivät, ja muistaakseni 21.3 asti rekryttiin Hulluille päiville työntekijöitä. Olen samaa mieltä, kuin aiemmat, eli joko 3.4 tai 10.4 alkaisi hullarit. Täytyykin muistaa laittaa työvuorotoiveet noita ajatellen :)

Vierailija

Voi hitsin pimpulat! Eikö kukaan vieläkään tiedä varmasti, kumpi noista yllä mainituista on se oikea aika?

3. - 7.4. olis viikko 14 mutta se on kuitenkin vielä pääsiäislomaviikko ja edellinen perjantai on pitkäperjantai. Ilmestyisikö kuvasto juuri ennen pääsiäistä? Muistaako kukaan, onko aikaisemmin hullut päivät olleet välittömästi pääsiäisen jälkeen?

 

Vierailija

Ettekö nyt millään pysty tajuamaan, että Stokkalle on tarkoituksenmukaista pitää tieto tästä salassa.  Kilpailijatkin yrittävät arvailla niitä päiviä ja laittaa 2+1 päivää tai mammuttimarkkinoita mahdollisimman lähelle samaa ajankohtaa, jotta haittaisivat toisen toimintaa.   Lehdissä olleista myyntiluvuista päätelllen kilpailijat vain onnistuvat aika huonosti.

Henkilökuntaa ja tavarantoimittajia on ehdottomasti kielletty ilmoittamasta kenellekään ajankohtaa tai tuotteita etukäteen.  Ja kuten huomaatte kaikki yrittävät arvailla, eivät tiedä.

Vierailija
Vierailija

Kyllä ne toistensa alepäivät tietää! Niin tarkkaan ovat peräkkäin, eikä vahingossakaan samaan aikaan

Juuri näin. Alkaa ne Sellon sembalot, sitten Sokoksen 3+1.  ja Kaiken maailman forumin hintasirkukset ym.  Ja sitten lopuksi tulee Hullut. Aina sama järjestys! Eikä ikinä päällekkäin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat