Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten saa naudanlihasuikaleista mahdollisimman mureita?

Vierailija
26.02.2013 |

Olen tekemässä wokkia. En halua sitkeätä lihaa.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
26.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hmm.,. mää varmaan hauduttaisin niitä ensin. Ensin paistaisin, sitten vettä niin että peittyvät ja antaisin hautua levyllä tai uunissa tunnin tai kaksi.

Sitten liemi talteen ja lihat wokkiin.

Onkohan niihin oikeasti jokin muu keino saada mureaksi, ei ainakaan nopeasti ruskistamalla?

Vierailija
2/10 |
26.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="26.02.2013 klo 14:58"]Hmm.,. mää varmaan hauduttaisin niitä ensin. Ensin paistaisin, sitten vettä niin että peittyvät ja antaisin hautua levyllä tai uunissa tunnin tai kaksi. Sitten liemi talteen ja lihat wokkiin. Onkohan niihin oikeasti jokin muu keino saada mureaksi, ei ainakaan nopeasti ruskistamalla?[/quote]

 

Vähän niin epäilinkin, että haudutus taitaa olla ainoa keino. No ihan tuntitolkulla ei ole aikaa, mutta täytyy mahdollisimman kauan koittaa antaa hautua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
26.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuiji ne

Vierailija
4/10 |
26.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marinoimalla voi yrittää, mutta naudanlihaa pitäisi marinoida aika pitkään. 

Tosi ohuet suikaleet ja tosi kuuma wokki?

Tai hauduta suikaleita vaikka uunissa erikseen, tee nuudelit tms ja vihannekset erikseen ja yhdistä sitten lopuksi?

Vierailija
5/10 |
26.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

paista huoneenlämpöisenä, niin eivät kuivu koppuraksi

Vierailija
6/10 |
26.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

marinoin sokerilla, soijalla, kananmunalla ja maissijauholla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
26.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos neuvoista. Lihat olivat huoneenlämmössä aikansa ensin ja paistoin ja maustin lihat sitten. Nyt ovat pannulla nesteessä kannen alla hautumassa. Tulen kertomaan vaikka tuliko niistä sitten mitään

Vierailija
8/10 |
26.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="26.02.2013 klo 14:55"]

Olen tekemässä wokkia. En halua sitkeätä lihaa.

[/quote]

 

Wokissa ei naudanliha oikein ehdi kypsymään ellei ole filettä. Ne suikaleet on halvinta ja sitkeintä ruhonosaa mikä vaatii 2-3h haudutuksen. Tuskin edes paistia nähneet....

 

itse ostaisin palan kunnon lihaa ja suikaloisin itse

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
26.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="26.02.2013 klo 14:55"]

Olen tekemässä wokkia. En halua sitkeätä lihaa.

[/quote]

 

Wokissa ei naudanliha oikein ehdi kypsymään ellei ole filettä. Ne suikaleet on halvinta ja sitkeintä ruhonosaa mikä vaatii 2-3h haudutuksen. Tuskin edes paistia nähneet....

 

itse ostaisin palan kunnon lihaa ja suikaloisin itse

Vierailija
10/10 |
26.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hevosenlihaahan se todennäköisesti on, siihen on eri ohjeet.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi viisi