Paistatko vai keitätkö kaalisilpun kaalilaatikkoon?
Miksi? Itse paistan, ennen olen keittänyt, mutta sairastaessani ystäväni toi kaalilaatikkoa, johon oli paistanut kaalin, niin jopas oli hyvää. Siitä pitäen pannun kautta käynyt.
Kommentit (11)
Paistan kaalisilpun koska ohje käski niin ja sillä selvä.
Laitan raakana, kypsyy kyllä uunissa.
Paistan, tottakai. Minulla on iso paistokasari johon silppu menee purjon, porkkanan ja omenan kanssa ottamaan vauhtia ennenkuin menee vuokaan uuniin lihan jne kanssa. Jos on iso kaali, tulee pari paistokasarillista.
Joskus paistan, joskus keitän. Laiskana päivänä kaali poreilee keittiössä yksinään, kun teen samalla jotain mielekkäämpää.
Jos teen ison satsin, esipaistan kaalisilpun uunipellillä. Pienen määrän voisin keittääkin. Lopputulos kaalilaatikossa on kyllä parempi, jos kaalia on jotenkin esikypsennetty. Kaalihan menettää tilavuuttaan aika paljon, kun neste haihtuu, niin ei ole sitten laatikon liru vaan vuoan pohjalla, kun kypsentää kaalia etukäteen.
Paistan viiden litran kattilassa. Sitten heitän kattilaan soijarouhe-sipulimössön ja raa'an puuroriisin ja sekoitan. Tämän kaadan vuokaan ja siihen nesteet päälle.
En ikinä keittäisi kaalia, en voi sietää sitä hajua.
Paistan, samassa wok-pannussa jossa lihankin. Toki saatan myös lisätä vettä myöhemmin ja annan hautua hetken.
Vierailija kirjoitti:
Laitan raakana, kypsyy kyllä uunissa.
Yli kolme tuntia miedolla lämmöllä, siirappia ja voinokare.
Eikö kaalilaatikkoa enää tehdä?