Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Täytetyt kesäkurpitsat! Paras resepti? Netti pullollaan ohjeita mutta mikä oln mielestäsi paras resepti? Millä reseptillä itse teet?

Vierailija
01.03.2019 |

T. Tiina K.

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko kellään hyvää reseptiä?

Vierailija
2/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiina K. Ja kruunu

Onko tämä sama kuin Seija

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan, mitä kaapista löytyy ja jämiä. Jokainen kerta on se paras resepti.

Vierailija
4/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

On aika mitään sanomaton raakaaine, pekoni pelastaa. Juusto ois kans kiva. Helpoin homma on kun heität sen pois.

Vierailija
5/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mielestäni oleellisinta on kovertaa kesäkurpitsa riittävän ohueksi. Näin se ehtii varmasti kunnolla kypsyä ja ruuan mausta tulee parempi, koska kesäkurpitsa itsessään ei maistu miltään. Älä siis jätä sitä isoksi kimpaleeksi, joka sellaisenaan täyttää suun. Täytettä pitää olla riittävästi suhteessa kesäkurpitsaan. 

Toinen tärkeä seikka on reipas maustaminen. Käytä yrttejä ja chiliä. Kolmanneksi kannattaa muistaa, että täytteessä on oltava rasvaa, jotta se maistuu joltain. Jos et käytä rasvaista lihaa, laita ainakin tuorejuustoa ja juustokuorrute. Itse silppuan jauhelihatäytteeseen myös runsaasti kasviksia kuten sipulia ja paprikaa ja lehtikaalia.

Vierailija
6/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voissa paistettuja herkkusieniä ja sipulia, kesäkurpitsan sisus pilkottuna mukaan. Reilusti sinihomejuustoa ja juustoraastetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mielestäni oleellisinta on kovertaa kesäkurpitsa riittävän ohueksi. Näin se ehtii varmasti kunnolla kypsyä ja ruuan mausta tulee parempi

Kiitos, tämä oli hyvä huomio!

ap

Vierailija
8/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli osta vain kesäkurpitsan kuoret on neuvo täällä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sipulia, valkosipulia, paprikaa, broilerinjauhelihaa, currya, soijaa, yrttejä ym. mausteita maun mukaan ja se koverrettu kesäkurpitsan sisus. Noista siis täyte pannulla haudutellen ja sitten täytön jälkeen juustoraastetta päälle.

Vierailija
10/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mielestäni oleellisinta on kovertaa kesäkurpitsa riittävän ohueksi. Näin se ehtii varmasti kunnolla kypsyä ja ruuan mausta tulee parempi, koska kesäkurpitsa itsessään ei maistu miltään. Älä siis jätä sitä isoksi kimpaleeksi, joka sellaisenaan täyttää suun. Täytettä pitää olla riittävästi suhteessa kesäkurpitsaan. 

Toinen tärkeä seikka on reipas maustaminen. Käytä yrttejä ja chiliä. Kolmanneksi kannattaa muistaa, että täytteessä on oltava rasvaa, jotta se maistuu joltain. Jos et käytä rasvaista lihaa, laita ainakin tuorejuustoa ja juustokuorrute. Itse silppuan jauhelihatäytteeseen myös runsaasti kasviksia kuten sipulia ja paprikaa ja lehtikaalia.

  En ole ikinä tehnyt näitä täytettyjä kesäkurpitsoja, mutta aion tehdä. Laittaisin täytteen päälle vielä voita ja oliiviöljyä, myös soijakastiketta ja se sopii hyvin kasvispainotteisiin ruokiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pikaruokana paras Jauhelihaa ja sipulia tacomausteella, päälle pikkuisen juustoa.

Vierailija
12/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaihtaisin kesäkurpitsan suippopaprikaan. Parempaa. Täytteet mielikuvituksen mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo ruokien täyttäminen on oikeasti aika turhaa puuhaa. Ne kuitenkin pitää leikellä lautasella. Jos ne vaan keikkelee paloiksi ennen kypksenystä, niin ne kypsyvät nopeammin ja lisäksi ovat yleensä maukkaampia, koska mausteet leviävät tasaisemmin siihen ruokaan.  Lisäksi yäytteet pitää valmistaa ennenkuin voi täyttää mitään ja laittaa uuniin. Menee ikuisuus verrattuna siihen, että keittää lisukkeet ja kurpitsan samaan aikaan.

Vierailija
14/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mielestäni oleellisinta on kovertaa kesäkurpitsa riittävän ohueksi. Näin se ehtii varmasti kunnolla kypsyä ja ruuan mausta tulee parempi, koska kesäkurpitsa itsessään ei maistu miltään. Älä siis jätä sitä isoksi kimpaleeksi, joka sellaisenaan täyttää suun. Täytettä pitää olla riittävästi suhteessa kesäkurpitsaan. 

Toinen tärkeä seikka on reipas maustaminen. Käytä yrttejä ja chiliä. Kolmanneksi kannattaa muistaa, että täytteessä on oltava rasvaa, jotta se maistuu joltain. Jos et käytä rasvaista lihaa, laita ainakin tuorejuustoa ja juustokuorrute. Itse silppuan jauhelihatäytteeseen myös runsaasti kasviksia kuten sipulia ja paprikaa ja lehtikaalia.

  En ole ikinä tehnyt näitä täytettyjä kesäkurpitsoja, mutta aion tehdä. Laittaisin täytteen päälle vielä voita ja oliiviöljyä, myös soijakastiketta ja se sopii hyvin kasvispainotteisiin ruokiin.

Soijakastikkkeella pilaa ruuan kuin ruuan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En voi uskoa, että joku kysyy keskellä talvea jotain kesäkurpitsarseptiä. Kertoohan se nimikin jo, että kesäkurpitsaa syödään kesällä koska se kasvaa ja kypsyy silloin. Wt-ketju.

Vierailija
16/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen aina samalla kertaa täytettyjä kesäkurpitsoja ja paprikoita. Kesäkurpitsan koverrettu ja silputtu sisus menee paprikoiden sisälle (lihatäytteen seassa) mainiosti ja kesikset tukevat muuten kellahtelevia paprikoita vuoassa. 

Jauhelihaa, pekonia, sipulia jne, ehkä hiukan couscousia tms. , tuorejuustoa ja juustoa. Jokainen täytesatsi on erilainen, mutta tuossa ne perusosaset ovat. 

Vierailija
17/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noin sentin paksuiset, kesäkurpitsan levyiset ja pituiset jauhelihapihvit (sipuli, kananmuna) voissa paistettuna ja sitten wasabi-kastike kuorrutus paiston jälkeen, laitetaan halkaistun ja kuumennetun kesäkurpitsan väliin ja (voi lämmittää toki uunissakin, niin ajoitus onnistuu helpommin). Juomaksi käy puna- tai roseviini.

Vierailija
18/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen paistosta

2 kesäkurpitsaa kuutioina

1 munakoiso

Pikkupurkki tomaattipyrettä

Purkki papuja

Loraus kermaa

Suolaa ja reformin kasvisliemijauhetta

Juustoraastetta päälle

Vierailija
19/19 |
01.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuutioi kesäkurpitsa ja paista. Lisää sitruunaa ja öljyä ja esim ravunpyrstöjä ja kermaa ja suolaa. Sekoita pastaan

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän neljä kaksi