Totuus pastan keitinvedestä. Älä tee tätä virhettä!
Kommentit (6)
Huuhtelua en ole koskaan harrastanut, mutta en kyllä keitinvettä sekoita pastaan muuta kuin silloin jos on tarkoitus syödä jokin hyvin yksinkertainen pasta johon ei tule varsinaista kastiketta, tyyliin vain tonnikalaa ja rucolaa ja mausteita päälle. Silloin saatan kostukkeeksi laittaa vähän keitinvettä.
Mutta voihan sen keitinveden siltikin pakastaa myöhäisempää käyttöä varten?
Joo-o, näin teen joskus. Eikä se mulla kyllä mitään saosta, vaan vetistää kastiketta, koska haluan syödä pastan kuumana, enkä ala odottelemaan mitään saostumisia.
Sinccis
Toinen juttu on se, että se keitinvesi on yleensä melko suolaista. Ei paree kauheesti lisäillä, ellei ole tarkoituksella alisuolannut kastiketta, mutta menee aika kikkailuksi sitten viimeisillä minuuteilla ..
Sinccis
Siis miten voi joku pastan keitto puhuttaa kansaa loputtomasti, ei se nyt todellakaan niin vaikeaa ole.