Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lidlin salmonellaepäily

Vierailija
21.02.2019 |

Onko siinä Bergmannin jauhelihassa salmonellaa? Pakastin jauhelihan muovirasioihin, enkä muista nyt milloin se on ostettu. Uskaltaako syödä?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä syö, älä anna edes koiralle!

Vierailija
2/12 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko siinä Bergmannin jauhelihassa salmonellaa? Pakastin jauhelihan muovirasioihin, enkä muista nyt milloin se on ostettu. Uskaltaako syödä?

Eikös se yleensä ruukata paistaa se jauheliha...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos et raakana sitä syö niin ei vaaraa. Salmonella kuolee jo 75 asteessa.

Vierailija
4/12 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli jos paistan sen pannulla ja sitten kiehutan keitossa pari tuntia, niin salmonella kuolee?

AP

Vierailija
5/12 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syöttehän te kanojakin ja niissä on varmasti salmonellaa, ellei hyvin kypsytellä. Kananmunissakin on salmonellaa ja niitä kuoria käsittelee yleensä kaikki paljain käsin.

Vierailija
6/12 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos et raakana sitä syö niin ei vaaraa. Salmonella kuolee jo 75 asteessa.

No ei tulis mieleenkään syödä lihaa raakana...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

VASTATKAA LÄSKILORTIT NYT ONKO SE TURVALLISTA VAI LENTÄÄKÖ PASKA KATTOON JA PERÄSUOLI SEINÄÄN??!!

Vierailija
8/12 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole mitenkään harvinaista että liha on teurastuksen aikana päässyt kosketuksiin eläimen suoliston, ulosteen ja sen sisältämien bakteerien kanssa. Jauhelihaksi jauhetaan monta eläintä samoilla koneilla, joten yksikin eläin riittää saastuttamaan kaiken. Takaisin vedetään vain ne joissa bakteerien määrä ylittää tietyn rajan. Älkää syökö pas kaa, älkää syökö tehotuotettua lihaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös salmonella kuole kypsentäessä

Vierailija
10/12 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsennät normaalisti ja pistelet poskeesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli siis ostit Lidlistä Bergmanin ulkomailta tuotua lihaa, laitoit sen raakana pakastusrasiaan ja pakastit siis raakana? Voi elämä...

Vain pakastamatonta lihaa voi pakastaa kotipakastimessa raakana. Oletan, että tuo ulkomailta raahattu liha on ollut jossain vaiheessa pakastettuna, sitten sulatettu ja nyt sinä pakastit sen uudelleen. Naminam.

Minä pakastan vain Snellmanin jauhelihaa, koska se on varmasti pakastamatonta. Muiden lihafirmojen lihat pakastan vain kypsennettynä, koska niistä ei voi tietää onko kyseessä pakastettu ja sulatettu liha.

Vierailija
12/12 |
21.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oot aikas pöpi. Puetko itse? Onhan sulla kypärä sisälläkin?

Vai onko sulla vaan Lidl-psykoosi. Vittuuntunut K-kauppias ehkä?