Laitoin paistamastani jauhelihasta rasvan vesitilkkaseen ja kyllä muodostui ällö talikerros!
Taitaa siis päättyä lihansyönti tai ainakin radikaali vähennys.
Kommentit (5)
Ilmeisesti et käytä jauhelihaa kovin usein kun et tajunnut, että niitä löytyy kaupasta eri rasvapitoisuuksilla. Siinä halvimmassa on yleensä 2-3 kertaa enemmän rasvaa kuin keveimmässä, ja se kyllä kerrotaan vallan selkeästi paketissa. Oma valinta.
Jaa minusta se rasva on juuri se parhaan makuinen asia jauhelihassa.
Rasvaa on kaikessa lihassa. Siassa se on pinnassa, naudanlihassa lihassyiden välissä. Kovaa, tyydyttynyttä eläinrasvaa, joka tukkii verisuonet.
Joo se on se verisuonien tukkija. Keltaista, kuin rasvaimusta suoraan. Haisee pahalle, en lusikoisi suoraan suuhun. Elämä on valintoja, kannatan punaisen lihan vähentämistä.
Kaikki ei ymmärrä hyvän ravinnon päälle :)