Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Laitoin paistamastani jauhelihasta rasvan vesitilkkaseen ja kyllä muodostui ällö talikerros!

Vierailija
13.02.2019 |

Taitaa siis päättyä lihansyönti tai ainakin radikaali vähennys.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
13.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki ei ymmärrä hyvän ravinnon päälle :)

Vierailija
2/5 |
13.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilmeisesti et käytä jauhelihaa kovin usein kun et tajunnut, että niitä löytyy kaupasta eri rasvapitoisuuksilla. Siinä halvimmassa on yleensä 2-3 kertaa enemmän rasvaa kuin keveimmässä, ja se kyllä kerrotaan vallan selkeästi paketissa. Oma valinta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
13.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa minusta se rasva on juuri se parhaan makuinen asia jauhelihassa.

Vierailija
4/5 |
13.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasvaa on kaikessa lihassa. Siassa se on pinnassa, naudanlihassa lihassyiden välissä. Kovaa, tyydyttynyttä eläinrasvaa, joka tukkii verisuonet.

Vierailija
5/5 |
13.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo se on se verisuonien tukkija. Keltaista, kuin rasvaimusta suoraan. Haisee pahalle, en lusikoisi suoraan suuhun. Elämä on valintoja, kannatan punaisen lihan vähentämistä.