Miten valmistat/mihin käytät Quornia?
Tyttäreni on kasvissyöjä ja olen etsinyt pitkään helposti valmistuvaa kasvisproteinia niihin tilanteisiin jolloin me muut syödään pihviä.
Kasvispihveissä olen kehittynyt aika taitavaksi, mutta ne on työläitä. Usein tähän liittyy siis sellainen, ettähalutaan pienellä vaivalla hyvää, esim. tänään syömme uuniperunoita ja naudan sisäfilettä pihveinä. Kun muiden ruoka syntyy 5 min vaivannäöllä, en jaksa lähteä raastamiseen ja sörssäämiseen minkä kasvispihvit vaatii.
Nyt olen löytänyt Quornin ja kaipaisin maustamis/valmistusohjeita tälle. Toimii yhtä hyvin kuin liha.
Ja kaikille raivovegaaneille: me syömme usein koko porukka ihan kasvisruokaa, jopa vegaanista, mutta välillä tekee mieli tosi hyvää pihviä tai esim. kalaa.
Kommentit (2)
Tein joskus kanaviillokin ohjeella quorn-kastiketta jota syötiin riisin kanssa. Oli ihan hirmuisen hyvää ja söinkin itseni aivan järkyttävään ähkyyn. Olen ollut kasvissyöjä lähes 20 vuotta enkä edes muistanut, miten kipeäksi sitä itsensä saakaan syötyä.
En tiedä, mutta ajattelin tulla kysymään onko joku kokeillut reformi luomu vegeburger-aineksia? Lisätään vain vesi. Syökö niitä?