Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten tehdään ite uunilohko perunoita?

Vierailija
16.05.2006 |

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
16.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

sit pussiin öljyn ja mausteiden kans ja hetkeks maustumaan. Pellille ja uuniin

Vierailija
2/10 |
16.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

liota kylmässä vedessä 0,5-1 tunti.

Kuivaa ja leikkaa lohkoiksi.

Kasta tai sivele öljyllä ja pyörittele mauste seoksessa.

Kaupasta saa myös valmiita perunan kuorutemauste pusseja

ovat hyviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
16.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

tosi helppoa ja hyvää:)

Vierailija
4/10 |
16.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

pese huolella, lohko kuorineen, öljyä uunivuoka ja pirskota öljyä myös lohkojen päälle. mausta joko yrttisuola-pippuri-seoksella tai valmiilla mausteseoksella (kaupassa on perunoille monenlaisia). Uunissa n.225 astetta ja 30-45min. Voit välillä käännellä perunoita vuoassa, että rapeutuvat joka puolelta.

Vierailija
5/10 |
16.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mausteina voi olla chiliä, valkosipulia, suolaa, pippuria, rosmariinia, provencen yrttejä.

Valmistuu muuten aika nopskasti uunissa niin että voi panna uuniin vain vähän ennen kun laitat lihat grilliin.

Vierailija
6/10 |
16.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

ranskanperunamaustetta. Sekoittelen lusikalla ja kaadan pellille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
16.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

miksi liotat niitä perunoita? Itse kuorin, lohkoan ja heitän öljyt ja mausteet päälle.

Vierailija
8/10 |
16.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

viipaloi sopiviksi lohkoiksi

laita lohkot pussiin

lisää pussiin öljyä ja mausteita (öljyn kanssa tarkkana, laita ensin noin rkl ja lisää jos siltä tuntuu)

sen jälkeen levität perunat pellille ja uuniin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
16.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja tuon öljyn kanssa kannattaa todella olla varovainen, sitä tulee helposti liikaa. Itse olen kokenut tuon pussissa sekoittelun parhaimmaksi keinoksi, öljyä tarvitaan vain pieni loraus ja se leviää tasaisesti kaikkiin perunoihin ja samoin myös mausteiden kanssa. Pullasudilla levittäminen on todella hidasta ja työlästä hommaa.

Vierailija
10/10 |
16.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

sinne kulhon pohjalle ja vetää lusikalla perunat pellille.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän seitsemän