Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko herkkusieniä paistaa voissa?

Vierailija
27.01.2019 |

Vai miten ne kypsennetään?

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi. 

Vierailija
2/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voissa tai öljyssä. Kannattaa käyttää aika korkeaa lämpötilaa.

Keittoihin ja patoihin ne voi heittää sellaisenaan.

Saalatissa monet tykkäävät raakoinakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nam. Kyllä. Mausta amonisuolalla. Ne on tosi hyviä!

Vierailija
4/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä näitä tyhmiä kysymyksiä oikein tulee?

Vierailija
5/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nam. Kyllä. Mausta amonisuolalla. Ne on tosi hyviä!

Hyh no ei kyllä millään aromisuolalla kannata ruokaansa pilata.

Vierailija
6/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oi nam, voissa paistettua sipulia ja herkkusientä, maustetaan herbamarella... sit vaikka pastan sekaan. Tuli nälkä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun valitsee nykyaikaisen pinnoitetun pannun ei tarvitse turhaa rasvaa. Vettä voi lisätä hieman kypsytysvaiheessa ja antaa sitten haihtua. Mausteeksi riittää pippuri, suola on epäterveellistä. Herkullinen ja kevyt ateria valmistuu näin. Myös mikrossa voi tehdä.

Vierailija
8/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mistä näitä tyhmiä kysymyksiä oikein tulee?

Jos on vielä tosi nuori eikä ole kotona juurikaan tehnyt ruokaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi. 

Voi voi!

Vierailija
10/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marinoituinakin on erinomaisen hyviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, mutta pidä rasvan määrä niukkana ja paahda ennemmin korkeassa lämpötilassa. Herkkusieni imee itseensä joka pisaran rasvaa, mitä pannulla on. Jos sitä on liikaa, niistä tulee tympeän makuisia.

Vierailija
12/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta kai voi! Voissa paistetut sienet on ihan parasta :) 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oi nam, voissa paistettua sipulia ja herkkusientä, maustetaan herbamarella... sit vaikka pastan sekaan. Tuli nälkä.

No ei todellakaan kannata keinotekoisilla aromeilla pilata sitä makua... herbamarella maustettu ruoka maistuu vain ja ainoastaan herbamarelta. 

Vierailija
14/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Herkkusienet voi toki paistaa voissa, mutta mikäli ei halua että sienistä tulee ällöttäviä, niitä kannattaa paistaa ensin ilman rasvaa ja turhia tökkimättä, jotta vesi haihtuu pois sienistä (ne kutistuvat ja ruskistuvat), ja vasta loppuvaiheessa lisätä nokare voita. Tällöin sieniin tulee ihana paistopinta ja voin maku. Ja se paistaminen tulee tehdä keskilämmöllä, eikä kuumalla, niinkuin joku tuossa edellä neuvoi. Jos laitat kuumalle pannulle voin ja sitten sienet, siinä käy niin, että huokoiset sienet imevät itseensä kaiken rasvan ja kun vesi alkaa sienen sisällä kiehua yhdessä rasvan kanssa, sieni lötkistyy limaiseksi rasvamöykyksi, joka vielä palaa liian kuumassa pannussa mustaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Oi nam, voissa paistettua sipulia ja herkkusientä, maustetaan herbamarella... sit vaikka pastan sekaan. Tuli nälkä.

No ei todellakaan kannata keinotekoisilla aromeilla pilata sitä makua... herbamarella maustettu ruoka maistuu vain ja ainoastaan herbamarelta. 

No, jos suolaa ja yrttejä pitää keinotekoisina. Ehkä sä vaan et osaa. Mausteilla korostetaan ruuan omia makuja, ei peitetä sitä.

Vierailija
16/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kun valitsee nykyaikaisen pinnoitetun pannun ei tarvitse turhaa rasvaa. Vettä voi lisätä hieman kypsytysvaiheessa ja antaa sitten haihtua. Mausteeksi riittää pippuri, suola on epäterveellistä. Herkullinen ja kevyt ateria valmistuu näin. Myös mikrossa voi tehdä.

En enää ihmettele tämän kansan ylipaino- ja sydäntautiongelmia, kun tätä viestiä alapeukutatte. Tässä oli hyvä täsmäohje miten tehdä maistuva ja terveellinen ruoka, jossa ei ole lisäaineita tai turhaa hifistelyä vaan vain sienen oma hienostunut maku.

Voita ja kermaa ja suolaa pitäisi teille olla, että kelpaa.

Vierailija
17/18 |
27.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kun valitsee nykyaikaisen pinnoitetun pannun ei tarvitse turhaa rasvaa. Vettä voi lisätä hieman kypsytysvaiheessa ja antaa sitten haihtua. Mausteeksi riittää pippuri, suola on epäterveellistä. Herkullinen ja kevyt ateria valmistuu näin. Myös mikrossa voi tehdä.

En enää ihmettele tämän kansan ylipaino- ja sydäntautiongelmia, kun tätä viestiä alapeukutatte. Tässä oli hyvä täsmäohje miten tehdä maistuva ja terveellinen ruoka, jossa ei ole lisäaineita tai turhaa hifistelyä vaan vain sienen oma hienostunut maku.

Voita ja kermaa ja suolaa pitäisi teille olla, että kelpaa.

Se voin maku tekee herkkusienistä herkullisia. Itse en pippurista edes tykkää.

Vierailija
18/18 |
28.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilo ilman voita on teeskentelyä. Älä pilaa hyviä tarvikkeita kokkaamalla ilman voita!