Voiko herkkusieniä paistaa voissa?
Kommentit (18)
Voissa tai öljyssä. Kannattaa käyttää aika korkeaa lämpötilaa.
Keittoihin ja patoihin ne voi heittää sellaisenaan.
Saalatissa monet tykkäävät raakoinakin.
Nam. Kyllä. Mausta amonisuolalla. Ne on tosi hyviä!
Mistä näitä tyhmiä kysymyksiä oikein tulee?
Vierailija kirjoitti:
Nam. Kyllä. Mausta amonisuolalla. Ne on tosi hyviä!
Hyh no ei kyllä millään aromisuolalla kannata ruokaansa pilata.
Oi nam, voissa paistettua sipulia ja herkkusientä, maustetaan herbamarella... sit vaikka pastan sekaan. Tuli nälkä.
Kun valitsee nykyaikaisen pinnoitetun pannun ei tarvitse turhaa rasvaa. Vettä voi lisätä hieman kypsytysvaiheessa ja antaa sitten haihtua. Mausteeksi riittää pippuri, suola on epäterveellistä. Herkullinen ja kevyt ateria valmistuu näin. Myös mikrossa voi tehdä.
Vierailija kirjoitti:
Mistä näitä tyhmiä kysymyksiä oikein tulee?
Jos on vielä tosi nuori eikä ole kotona juurikaan tehnyt ruokaa?
Vierailija kirjoitti:
Voi.
Voi voi!
Marinoituinakin on erinomaisen hyviä.
Kyllä, mutta pidä rasvan määrä niukkana ja paahda ennemmin korkeassa lämpötilassa. Herkkusieni imee itseensä joka pisaran rasvaa, mitä pannulla on. Jos sitä on liikaa, niistä tulee tympeän makuisia.
Totta kai voi! Voissa paistetut sienet on ihan parasta :)
Vierailija kirjoitti:
Oi nam, voissa paistettua sipulia ja herkkusientä, maustetaan herbamarella... sit vaikka pastan sekaan. Tuli nälkä.
No ei todellakaan kannata keinotekoisilla aromeilla pilata sitä makua... herbamarella maustettu ruoka maistuu vain ja ainoastaan herbamarelta.
Herkkusienet voi toki paistaa voissa, mutta mikäli ei halua että sienistä tulee ällöttäviä, niitä kannattaa paistaa ensin ilman rasvaa ja turhia tökkimättä, jotta vesi haihtuu pois sienistä (ne kutistuvat ja ruskistuvat), ja vasta loppuvaiheessa lisätä nokare voita. Tällöin sieniin tulee ihana paistopinta ja voin maku. Ja se paistaminen tulee tehdä keskilämmöllä, eikä kuumalla, niinkuin joku tuossa edellä neuvoi. Jos laitat kuumalle pannulle voin ja sitten sienet, siinä käy niin, että huokoiset sienet imevät itseensä kaiken rasvan ja kun vesi alkaa sienen sisällä kiehua yhdessä rasvan kanssa, sieni lötkistyy limaiseksi rasvamöykyksi, joka vielä palaa liian kuumassa pannussa mustaksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oi nam, voissa paistettua sipulia ja herkkusientä, maustetaan herbamarella... sit vaikka pastan sekaan. Tuli nälkä.
No ei todellakaan kannata keinotekoisilla aromeilla pilata sitä makua... herbamarella maustettu ruoka maistuu vain ja ainoastaan herbamarelta.
No, jos suolaa ja yrttejä pitää keinotekoisina. Ehkä sä vaan et osaa. Mausteilla korostetaan ruuan omia makuja, ei peitetä sitä.
Vierailija kirjoitti:
Kun valitsee nykyaikaisen pinnoitetun pannun ei tarvitse turhaa rasvaa. Vettä voi lisätä hieman kypsytysvaiheessa ja antaa sitten haihtua. Mausteeksi riittää pippuri, suola on epäterveellistä. Herkullinen ja kevyt ateria valmistuu näin. Myös mikrossa voi tehdä.
En enää ihmettele tämän kansan ylipaino- ja sydäntautiongelmia, kun tätä viestiä alapeukutatte. Tässä oli hyvä täsmäohje miten tehdä maistuva ja terveellinen ruoka, jossa ei ole lisäaineita tai turhaa hifistelyä vaan vain sienen oma hienostunut maku.
Voita ja kermaa ja suolaa pitäisi teille olla, että kelpaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kun valitsee nykyaikaisen pinnoitetun pannun ei tarvitse turhaa rasvaa. Vettä voi lisätä hieman kypsytysvaiheessa ja antaa sitten haihtua. Mausteeksi riittää pippuri, suola on epäterveellistä. Herkullinen ja kevyt ateria valmistuu näin. Myös mikrossa voi tehdä.
En enää ihmettele tämän kansan ylipaino- ja sydäntautiongelmia, kun tätä viestiä alapeukutatte. Tässä oli hyvä täsmäohje miten tehdä maistuva ja terveellinen ruoka, jossa ei ole lisäaineita tai turhaa hifistelyä vaan vain sienen oma hienostunut maku.
Voita ja kermaa ja suolaa pitäisi teille olla, että kelpaa.
Se voin maku tekee herkkusienistä herkullisia. Itse en pippurista edes tykkää.
Ilo ilman voita on teeskentelyä. Älä pilaa hyviä tarvikkeita kokkaamalla ilman voita!
Voi.