Lue keskustelun säännöt.
Nyt, av-raati, on tosi kyseessä, mielipiteitä kaivataan ruoanlaittoon liittyen!
25.01.2019 |
Jos ohje on tämä:
https://www.valio.fi/reseptit/karamellisoitu-sipulipiirakka/
Ja kaapissa on vain yksi punasipuli, mutta puuttuvien sipulien tilalle tarjolla kohta vanhaksi menevää fetaa, niin miten tekisit?
Sipuli-feta?
Kaupasta lisää sipulia?
Pelkkää fetaa piirakkaan? (Ei houkuttele..)
Kommentit (5)
Jätä piirakka tekemättä. Valkoista jauhoa, yh!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tekisin vaikka tällä ohjeella, Kreikkalainen fetapiirakka
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/feta-punasipulipiirakka
Tää on tosi hyvää piirakkaa! Mutta tietty tohonkin tarvitsisi niitä sipuleita lisää.
Heittäisin fetan ja myös sipulin pois, samalla kun lähtisin lenkille.
Jos kauppaan ei ole pitkä matka niin hakisin lisää sipulia.