Mitenkä teen lihakastikkeen ilman jauhoja
Kommentit (16)
Laitatko edes maizenaa?
Tästä tulee aika kirkas liemi jos et laita jauhoja tai kermaa. Lisää vettä sen verran että liha juuri ja uuri peittyy ja anna hautua kaikessa rauhassa.
Vierailija kirjoitti:
Laita ihan hienokdi raastettua porkkanaraastetta sekaan. Se vähän suurustaa.
Kuullota dipuöua, valkosipulia tilkassa öljyä. Lusää jauheliha ja raaste, ruskists ja mausts ja lisää sitä vettä.
Ootko keittokirjaa aatellut kirjoittaa?
Vierailija kirjoitti:
Laita ihan hienokdi raastettua porkkanaraastetta sekaan. Se vähän suurustaa.
Kuullota dipuöua, valkosipulia tilkassa öljyä. Lusää jauheliha ja raaste, ruskists ja mausts ja lisää sitä vettä.
Tää oli hauskaa luettavaa 😅
Tee lihamuhennosta ts lyhyeen liemeen - ei tarvitse suurustaa.
Joo,anna lihojen olla lämpimässä jonkin aikaa. Sitten kuumenna pannu,laita öljyä ja haluamasi mausteet sinne,sipulit ja muut hörsöt mitä haluat,sitten liha,lisää pienissä erissä ruskista,ÄLÄ HÄMMENNÄ,anna rauhassa ruskistua,sitten loput lihat,levy ykköselle ja tomaattimurskaa tai makukermaa tai ihan vettä siihen ja annat hautua jonkin aikaa. Nam.
Vierailija kirjoitti:
Suurrusta juustonakseilla!
Tuota on kaikilla kotona?
Kermaa, kermaa, ei tarvii jauhoja.
Onko maissi- tai perunajauhoja? Niilläkin saa kastikkeen suurustettua loppuvaiheessa.
Tosin ruskeakastike ei noilla onnistu =)
Onko pakko saada kastike? Tee vaikka lihamureke. Googlella löytää reseptejä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laita ihan hienokdi raastettua porkkanaraastetta sekaan. Se vähän suurustaa.
Kuullota dipuöua, valkosipulia tilkassa öljyä. Lusää jauheliha ja raaste, ruskists ja mausts ja lisää sitä vettä.
Tää oli hauskaa luettavaa 😅
On kyllä päivän paras. Tulee vedet silmistä kun nauran.
Vierailija kirjoitti:
Onko maissi- tai perunajauhoja? Niilläkin saa kastikkeen suurustettua loppuvaiheessa.
Tosin ruskeakastike ei noilla onnistu =)
Alatumputtaja ei taida tietää että esimerkiksi kanaviillokki suurustetaan perinteisesti perunajauholla ja kiinalaisten ravintoloiden kastikkeet suurustetaan maissijauholla.
Liha - niin mistä lihasta on kyse?
Vaikuttaa aika paljon.
Vierailija kirjoitti:
Onko maissi- tai perunajauhoja? Niilläkin saa kastikkeen suurustettua loppuvaiheessa.
Tosin ruskeakastike ei noilla onnistu =)
Tämä oli paras ehdotus. Sekoita 2tl jompaakumpaa jauhoa tilkkaan vettä ja sekoita. Kaada lopuksi kastikkeen sekaan ja kiehauta.
Laita ihan hienokdi raastettua porkkanaraastetta sekaan. Se vähän suurustaa.
Kuullota dipuöua, valkosipulia tilkassa öljyä. Lusää jauheliha ja raaste, ruskists ja mausts ja lisää sitä vettä.