Kannattaako lihasopan lihakuutiot ruskistaa ennen kattilaan laittoa?
Otsikossa kysymys. Kyseessä hirvenliha. Tällaisen vinkin kuulin, en tiedä oliko vinkinantaja tosissaan.
Kommentit (10)
Vierailija kirjoitti:
Ruakistan aina lihan ennen kuin laitan sen keittoon. Oli kyse mistä lihasta vaan.
Kiitos. Yhdessäkään lukemassani reseptissä näin ei tehdä, siksi kyselen. Ap
Lihasoppa kannattaa tehdä tofupalleroista jotka ruskistetaan ensin kevyesti. Liha=murha.
Voi luoja. Ja taas av-mammojen uusavuttomuus loistaa kuuhun asti.
Vierailija kirjoitti:
Lihasoppa kannattaa tehdä tofupalleroista jotka ruskistetaan ensin kevyesti. Liha=murha.
Tuo ei ole lihasoppaa, vaan kasviskeittoa.
Makuasia,parempaa tulee. Ja keitosta kirkkaampaa. "Metsästäjät" ovat mielisairaita irrallaan.
joo,annat lämmetä huoneenlämmössä ja paistat pienen määrän kerrallaan ja älä laita liikaa pannulle,alkavat vaan kiehua!
Ja ei ollut kyse kasvislihakeitosta heh niin tofuilijat voip olla ihan iäneti.
Perinteinen suomalainen lihakeitto tehdään niin, että lihapala keitetään mausteliemessä kypsäksi, keittoliha kypsyy pari tuntia. Nostetaan liha pois keitinliemestä ja keitinliemeen lisätään juurekset ja kun ne ovat lähes puolikypsät lisätään perunat ja kun perunat on lähes kypsiä lisätään kuutioitu kypsä liha.
Vierailija kirjoitti:
Perinteinen suomalainen lihakeitto tehdään niin, että lihapala keitetään mausteliemessä kypsäksi, keittoliha kypsyy pari tuntia. Nostetaan liha pois keitinliemestä ja keitinliemeen lisätään juurekset ja kun ne ovat lähes puolikypsät lisätään perunat ja kun perunat on lähes kypsiä lisätään kuutioitu kypsä liha.
Just näin!
Ruakistan aina lihan ennen kuin laitan sen keittoon. Oli kyse mistä lihasta vaan.