Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kannattaako lihasopan lihakuutiot ruskistaa ennen kattilaan laittoa?

Vierailija
19.01.2019 |

Otsikossa kysymys. Kyseessä hirvenliha. Tällaisen vinkin kuulin, en tiedä oliko vinkinantaja tosissaan.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
19.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruakistan aina lihan ennen kuin laitan sen keittoon. Oli kyse mistä lihasta vaan.

Vierailija
2/10 |
19.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruakistan aina lihan ennen kuin laitan sen keittoon. Oli kyse mistä lihasta vaan.

Kiitos. Yhdessäkään lukemassani reseptissä näin ei tehdä, siksi kyselen. Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
19.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihasoppa kannattaa tehdä tofupalleroista jotka ruskistetaan ensin kevyesti. Liha=murha.

Vierailija
4/10 |
19.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi luoja. Ja taas av-mammojen uusavuttomuus loistaa kuuhun asti.

Vierailija
5/10 |
19.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lihasoppa kannattaa tehdä tofupalleroista jotka ruskistetaan ensin kevyesti. Liha=murha.

Tuo ei ole lihasoppaa, vaan kasviskeittoa.

Vierailija
6/10 |
19.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makuasia,parempaa tulee. Ja keitosta kirkkaampaa. "Metsästäjät" ovat mielisairaita irrallaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
19.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

joo,annat lämmetä huoneenlämmössä ja paistat pienen määrän kerrallaan ja älä laita liikaa pannulle,alkavat vaan kiehua!

Ja ei ollut kyse kasvislihakeitosta heh niin tofuilijat voip olla ihan iäneti.

Vierailija
8/10 |
19.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perinteinen suomalainen lihakeitto tehdään niin, että lihapala keitetään mausteliemessä kypsäksi, keittoliha kypsyy pari tuntia. Nostetaan liha pois keitinliemestä ja keitinliemeen lisätään juurekset ja kun ne ovat lähes puolikypsät lisätään perunat ja kun perunat on lähes kypsiä lisätään kuutioitu kypsä liha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
19.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Perinteinen suomalainen lihakeitto tehdään niin, että lihapala keitetään mausteliemessä kypsäksi, keittoliha kypsyy pari tuntia. Nostetaan liha pois keitinliemestä ja keitinliemeen lisätään juurekset ja kun ne ovat lähes puolikypsät lisätään perunat ja kun perunat on lähes kypsiä lisätään kuutioitu kypsä liha.

Just näin!

Vierailija
10/10 |
19.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistaa jöö

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi viisi