Apua alottelevalle vegaanille!
Voiko linssit kypsentää uunissa kaurakerman seassa, vai pitääkö niitä keittää ennen kuin voi laittaa uuniin?
Kommentit (10)
Jos ne on perus esivalmistettuja purkkilinssejä, ei tarvitse.
Jos ne on sellasia kuivia, jotka pitää keittää niin sitten keitä ne ennen uuniin tökkäämistä.
Riippuu linsseistä. Punaiset varmaan pehmenee jos tosi kauan hauduttaa kun ovat niin ohuita. Muut pitää keittää tai pehmentää painekattilan kautta.
Vierailija kirjoitti:
Kerro, ap, mitä mahtaa olla kaurakerma?
Se on just sitä miltä se kuulostaa. Kaurasta tehty kermankaltainen valmiste.
ei ap
Lue purkista. Myynnissä on kypsiä linssejä suolavedessä, joita voi laittaa vaikka sellaisenaan esim. salaattiin. Toisessa ääripäässä ovat raa'at linssit, jotka tarvitsevat kypsennyksen tai ehkä jopa sitä ennen liotuksen.
Onnittelut hyvälle valinnalle, jätä naljailijat omaan arvoonsa :-)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerro, ap, mitä mahtaa olla kaurakerma?
Se on just sitä miltä se kuulostaa. Kaurasta tehty kermankaltainen valmiste.
ei ap
Siis se ei ole kermaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerro, ap, mitä mahtaa olla kaurakerma?
Se on just sitä miltä se kuulostaa. Kaurasta tehty kermankaltainen valmiste.
ei ap
Siis se ei ole kermaa.
Totta kai se on kermaa! Eikö kookoskerma ole sitten kermaa?
Minä huuhtelen ja keitän kaikki linssit ennen hauduttamista. Kasviskeitossa taas lisään linssit aika lailla kypsennyksen loppuvaiheessa. Ja sunnuntiain pudotan keittoon tai paistoksern pienen palan vuohenjuuatoa, sen ns. sallitun poikkeuksen.
Sinähän aloitat mistä sattuu. Ihan ensiksi hommaat sen sädekehän että muutkin tietää.