Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kypsennetäänkö karjalanpaisti ilman kantta?

Vierailija
06.01.2019 |

Anna parhaat vinkkisi karjala.npaistin tekoon! Ruskistatko lihat?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
06.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ooo koskaaan tehny.

Vierailija
2/13 |
06.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaalilaatikkkoa olen tehnyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
06.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaalilaatikkkoa olen tehnyt.

Mietiin just jouluna kun olii puherta siiitä perunalaatikosta niiin käytttääklhän ne siinä siiirappia.

Vierailija
4/13 |
06.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilman kantta. Nestettä niin vähän että päällimmäiset lihat näkyvät. Kun ne ovat tosi tummia niin kääntele kauhalla tummat nesteen alle ja alta ruskistumaan. Lisää nestettä. 

Ei ruskisteta ennen uuniin laittoa, kuori vaahto pinnalta kypsennyksen alkuvaiheessa.

Vierailija
5/13 |
06.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tykkään ruskistaa lihat nopeasti ja tosi kuumalla pannulla ennen uuniin laittamista. Sitten pidän huolen siitä että kaikki liha on veden peitossa.

Tämä ei ole Se Perinteinen Tapa®️, mutta niin tulee hyvää.

Vierailija
6/13 |
06.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sain vinkit perinneruokaan erikoistuneelta kokilta.

Älä osta niitä valmiita karjalanpaistilihoja vaan esim. pala ksaleria ja pala naudanulkopaistia.

Munuaiset ovat kanssa hyviä, jos osaa ne liottaa, minä en osaa.

Leikkaa lihat poikkisyin palasiksi.

Paista pannulla ruskea pinta ja laita pataan, merisuolaa, kokonaisia maustepippureita ja laakerinlehteä.

Sipulia lohkoina.

Vettä juuri ja juuri lihojen pintaan asti.

Kansi päälle ja uuniin 120 astetta ja paista 4-5 h.

Tulee sikahyvää.

Tee iso satsi ja pakasta osa, paranee vain pakkasessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
06.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse tykkään ruskistaa lihat nopeasti ja tosi kuumalla pannulla ennen uuniin laittamista. Sitten pidän huolen siitä että kaikki liha on veden peitossa.

Tämä ei ole Se Perinteinen Tapa®️, mutta niin tulee hyvää.

...etkä joudu kuorimaan vaahtoakaan.

Vierailija
8/13 |
06.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskistan hetken lihoja,vuokaan sipulia,suolaa,kok.maustepip, laakerinkehtiä,(porkkanaa)vettä niin että peittyy ja uuniin 150/175asteeseen ilman kantta vähintään kolme tuntia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
06.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tykkkää mistääänlihasta muuuta kuin kinkkkuna tai jauhelihaana.

Vierailija
10/13 |
06.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En tykkkää mistääänlihasta muuuta kuin kinkkkuna tai jauhelihaana.

Tai siiis sika ja nauta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
06.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sain vinkit perinneruokaan erikoistuneelta kokilta.

Älä osta niitä valmiita karjalanpaistilihoja vaan esim. pala ksaleria ja pala naudanulkopaistia.

Munuaiset ovat kanssa hyviä, jos osaa ne liottaa, minä en osaa.

Leikkaa lihat poikkisyin palasiksi.

Paista pannulla ruskea pinta ja laita pataan, merisuolaa, kokonaisia maustepippureita ja laakerinlehteä.

Sipulia lohkoina.

Vettä juuri ja juuri lihojen pintaan asti.

Kansi päälle ja uuniin 120 astetta ja paista 4-5 h.

Tulee sikahyvää.

Tee iso satsi ja pakasta osa, paranee vain pakkasessa.

Tässä on hyvät neuvot. Lisäisin vielä että laita liemeksi vettä ja olutta sekaisin. Tulee erityisen hyvää.

Vierailija
12/13 |
06.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En tykkkää mistääänlihasta muuuta kuin kinkkkuna tai jauhelihaana.

Jauhelihaakin vähäään kiiikun kaakun. Kebabbi ja kinkku leeivän päääällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
06.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sain vinkit perinneruokaan erikoistuneelta kokilta.

Älä osta niitä valmiita karjalanpaistilihoja vaan esim. pala ksaleria ja pala naudanulkopaistia.

Munuaiset ovat kanssa hyviä, jos osaa ne liottaa, minä en osaa.

Leikkaa lihat poikkisyin palasiksi.

Paista pannulla ruskea pinta ja laita pataan, merisuolaa, kokonaisia maustepippureita ja laakerinlehteä.

Sipulia lohkoina.

Vettä juuri ja juuri lihojen pintaan asti.

Kansi päälle ja uuniin 120 astetta ja paista 4-5 h.

Tulee sikahyvää.

Tee iso satsi ja pakasta osa, paranee vain pakkasessa.

Tässä on hyvät neuvot. Lisäisin vielä että laita liemeksi vettä ja olutta sekaisin. Tulee erityisen hyvää.

Poron käriistyss tieetysti.