Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Entä kinkun nahka? Kun teette hernekeiton kinkun rippeistä?

Vierailija
30.12.2018 |

Syöttekö myös nahan?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun keitän siitä luusta liemen, niin se nahka on siinä mukana.

Vierailija
2/11 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietysti.

Ensin kinkusta parhaat palat pakastimeen ja käyttöön kinkkusiivuina ja pizzaa varten ja loput hernekeittoon nahkoineen ja luineen. Luut sitten pois keitosta ja haudutetaan  rokka valmiiksi.

Ja on hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkun nahka on jo biojätteissä ja rasva kierrätyspisteessä.

Laitan herneet likoamaan yön yli. Keitän niitä seuraavana päivänä melko kauan. Keittämisen loppuvaiheessa lisään pilkotut kinkun rippeet.

Google kertoo lisää ohjeita.

Vierailija
4/11 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Halvatun hyvää jos haluat, heität nahan vuoasssa uuniin, lämpöä n. 150 c. Annat olla niin kauan että nahka kuplii (rapetuu) Sitten vaan ääntä kohti lisukkeena, herkullista!

Vierailija
5/11 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

*mummeli* kirjoitti:

Kinkun nahka on jo biojätteissä ja rasva kierrätyspisteessä.

Laitan herneet likoamaan yön yli. Keitän niitä seuraavana päivänä melko kauan. Keittämisen loppuvaiheessa lisään pilkotut kinkun rippeet.

Google kertoo lisää ohjeita.

Parhaat osat olet heittänyt kierrätykseen :D:D

Vierailija
6/11 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varikset kiittää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

*mummeli* kirjoitti:

Kinkun nahka on jo biojätteissä ja rasva kierrätyspisteessä.

Laitan herneet likoamaan yön yli. Keitän niitä seuraavana päivänä melko kauan. Keittämisen loppuvaiheessa lisään pilkotut kinkun rippeet.

Google kertoo lisää ohjeita.

Miksi et syö nahkaa?

Vierailija
8/11 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Halvatun hyvää jos haluat, heität nahan vuoasssa uuniin, lämpöä n. 150 c. Annat olla niin kauan että nahka kuplii (rapetuu) Sitten vaan ääntä kohti lisukkeena, herkullista!

Tanskalaiset on ainakin tehneet sian nahasta jotain pikkupurtavaa. Usein myös itse napostelen rapeaa kinkun nahkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä harkitsin olisinko paistanut sen "raksuiksi" mutta en sitten nyt viitsinyt kun saa kai iäisyyden kuivua uunissa.

Mutta rasva ja liemi on tallessa, niistä saa soijarouhekin makua.

Yhden pottukeiton sain kinkusta keitettyä, nyt ei jäänyt edes pakkaseen kuten edellisinä vuosina.

Vierailija
10/11 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kehtaisikaan jättää nahkaa syömättä, kun kerran ilmastonmuutoksesta niin puhutaan.  Nahka uuniin ja siitä rapeaa pikkupurtavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teurastamosta nahka päätyy mm. makkaraksi.

https://yle.fi/uutiset/3-5500451

http://Kamaraa käytetään mm. lauantaimakkarassa ja maksamakkarassa. Muualla maailmassa kamarasta valmistetaan perunalastuja tai uppopaistettuja välipaloja.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kuusi yksi