Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vakuumipakatun lämminsavulohen säilyvyys

Vierailija
27.12.2018 |

Teen pastaa tänään vanhenevasta lämminsavulohesta. Uskaltaako vielä huomenna syödä?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
27.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei.

Vierailija
2/9 |
27.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uskaltaa. Luultavasti myös ylihuomenna.

Kunhan kylmäketju on ollut kunnossa etkä seisota sitä kuumennettua ruokaa hellalla jäähtymässä tuntitolkulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
27.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

ei.

Miksi ei?

Vierailija
4/9 |
27.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Uskaltaa. Luultavasti myös ylihuomenna.

Kunhan kylmäketju on ollut kunnossa etkä seisota sitä kuumennettua ruokaa hellalla jäähtymässä tuntitolkulla.

En taida itse syödä enää huomenna, kun olen raskaana, mutta miehelle ja isoille lapsille syötän 😅

Vierailija
5/9 |
27.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varokaa botuliinia, se ei lähde kuumennettaessakaan.

Vierailija
6/9 |
27.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi raskaana kalaa enää viimeisenä käyttöpäivänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
27.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
8/9 |
27.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En söisi raskaana kalaa enää viimeisenä käyttöpäivänä.

Eikös listeriabakteeri kuole kuumennettaessa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
27.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo. Raskaana ollessa syö tänään mutta muut voivat hyvin syödä huomenna.

Ei siellä mitään v-tun botuliinia ole yhtä päivää viimeisen päivän jälkeen, höpsö! (Kunhan kylmäketju kunnossa koko ajan).

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän yhdeksän