Vakuumipakatun lämminsavulohen säilyvyys
Teen pastaa tänään vanhenevasta lämminsavulohesta. Uskaltaako vielä huomenna syödä?
Kommentit (9)
Uskaltaa. Luultavasti myös ylihuomenna.
Kunhan kylmäketju on ollut kunnossa etkä seisota sitä kuumennettua ruokaa hellalla jäähtymässä tuntitolkulla.
Vierailija kirjoitti:
ei.
Miksi ei?
Vierailija kirjoitti:
Uskaltaa. Luultavasti myös ylihuomenna.
Kunhan kylmäketju on ollut kunnossa etkä seisota sitä kuumennettua ruokaa hellalla jäähtymässä tuntitolkulla.
En taida itse syödä enää huomenna, kun olen raskaana, mutta miehelle ja isoille lapsille syötän 😅
Varokaa botuliinia, se ei lähde kuumennettaessakaan.
En söisi raskaana kalaa enää viimeisenä käyttöpäivänä.
Vierailija kirjoitti:
En söisi raskaana kalaa enää viimeisenä käyttöpäivänä.
Eikös listeriabakteeri kuole kuumennettaessa?
Joo. Raskaana ollessa syö tänään mutta muut voivat hyvin syödä huomenna.
Ei siellä mitään v-tun botuliinia ole yhtä päivää viimeisen päivän jälkeen, höpsö! (Kunhan kylmäketju kunnossa koko ajan).
ei.