Teflonpannun käyttö
Ostin uuden paistinpannun ja nyt haluan pitää sen hyvässä kunnossa pitkään. Ohjeessa oli ettei saa kuumentua liikaa.. Miten käytännössä esim paistatte jauhelihan? Hetikö neloselle kun on kuumentunut? Lättyjä ei kaiketi sitten voi ollenkaan paistaa. Kai niille hankittava valurautapannu.
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Ihan perusohje: älä pidä paistinpannua kuumalla liedellä tyhjänä.
Äläkä pese tiskikoneessa.
Vierailija kirjoitti:
Ihan perusohje: älä pidä paistinpannua kuumalla liedellä tyhjänä.
Ohis kun kuumennat pannun pidä siinä vettä.
Vierailija kirjoitti:
Ihan perusohje: älä pidä paistinpannua kuumalla liedellä tyhjänä.
Toki aina laitan voita tai öljyä mutta eihän se sitä pintaa välttämättä täysin peitä.
Kuumennan jauhelihan 5-6, max on 9. Pihvipannuna minulla vieläkin paksumpipohjaisempi ja raskaampi pannu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihan perusohje: älä pidä paistinpannua kuumalla liedellä tyhjänä.
Toki aina laitan voita tai öljyä mutta eihän se sitä pintaa välttämättä täysin peitä.
Vettä pannulle. Kun vesi kiehuu, vähennä lämpöä, heitä vesi pois ja laita voi tai öljy.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihan perusohje: älä pidä paistinpannua kuumalla liedellä tyhjänä.
Toki aina laitan voita tai öljyä mutta eihän se sitä pintaa välttämättä täysin peitä.
Vettä pannulle. Kun vesi kiehuu, vähennä lämpöä, heitä vesi pois ja laita voi tai öljy.
Kiitos vinkistä!
Ihan perusohje: älä pidä paistinpannua kuumalla liedellä tyhjänä.