Syön just suklaakonvehteja joissa valmistukseen on käytetty mm palmuöljyä ja hyviä on
Kommentit (16)
Ai, mä just syön Brunbergin tryffeleitä, jotka on tehty kaakaovoihin. Nää oikeen sulaa suuhun.
Vierailija kirjoitti:
Mä en kanssa tajua, en maista eroa. Kai mulla on niin huono maku.
Sulla on huono makuaisti.
Ei sitä makueroa huomaa.
Mammat ovat vaan keksineet aina jotain kohkaamisen syyksi ja nyt se on tämä palmuöljy ;D
Vierailija kirjoitti:
Mielestäni Fazerin sininen on parempaa kuin ennen.
Siinä ei kai ole palmuöljyä eikä reseptiäkään ole muutettu?
Vierailija kirjoitti:
Ai, mä just syön Brunbergin tryffeleitä, jotka on tehty kaakaovoihin. Nää oikeen sulaa suuhun.
Tryffelit on pahoja
Oon kokoajan ollut siinä luulossa että sitä palmuöljyä vastustetaan ekologisten syiden vuoksi eikä maun. Onko minulla ollut ihan väärä mielikuva?
Vierailija kirjoitti:
Ap.llä on ns. suu tuohesta.
Niin kai sitten😂 ap
Vierailija kirjoitti:
Ja orangit kiittää. :((
Onkohan sellaista asiaa nykyään olemassakaan josta ei joku jossain päin maailmaa ”kiitä” ja josta ei tarvitse kokea huonoa omaatuntoa...
Itse maistan natriumglutamaatin metallin makuisella. Suurin sipseistä sisältää sitä ja ne kaikki maistuvat samalta. Lisäksi huuleni turpoavat siitä.
Palmuöljy maistuu puiselle ja kaakaovoi enemmän kermaiselle.
Vierailija kirjoitti:
Mielestäni Fazerin sininen on parempaa kuin ennen.
Sun maku on muuttunut, sinisen maku on pysynyt samana.
Vierailija kirjoitti:
Minkä merkin suklaissa sitten ei ole palmuöljyä?
Esim Chjoko ja leonidas
Mä en kanssa tajua, en maista eroa. Kai mulla on niin huono maku.