Huonoimmat ravintolakokemukset!
Aina kaikki kysyvät parhaita ravintoloita, mutta olis myös mielenkiintoista kuulla huonoja kokemuksia! Mikä on huonoin ravintolakokemuksesi??
Kommentit (10)
Tietyt aasialaiset ravintolat, joissa ei puhuta ollenkaan sanaa suomea, hädin tuskin englantiakaan. Ruoka pakastettua ja mikrosta tuodaan likaiseen pöytään. Hyh. Kannattaa lukea netistä arvosteluja ennen kuin astuu etenkin halvempiin ravintoloihin!
Aikoinaan Amarillon joku jaettava sormiruokalautanen, olisiko ollut jotenkin muka meksikolaistyylinen sitten. Pöytään saapui hervoton kasa ruskeiksi friteerattuja taikinamöykkyjä, sivussa joku tomaatinviipale ja persilja. Aivan kaikki tuota yksinäistä tomaattia ja persiljaa lukuunottamatta oli uppopaistettu tasaisen ruskeiksi pallukoiksi, mutta uppopaistamisesta ei ollut mainintaa ruokalistassa. Möykkyä puraistessaan ei tiennyt löytyykö sisältä jalapeno, juustömöllykkä vai kenties sipulia. Annos näytti kasalta mäkkärin rasvakeittimen paistojätettä ja siltä se kyllä maistuikin.
Löysin kerran pizzasta laastarin. Kyseinen pizzeria ei ole enää pystyssä. Mietin vain, miten laastari joutuu pizzaan, eikä sitä edes huomaa? Oletan etteivät huomanneet..
Mä löysin skattalla sijaitsevan nepalilaisen ravintolan naan-leivästä laastarin. Soitin ravintolaan ja ottivat mun nimen ylös ja lupasivat että kun tulen seuraavan kerran, tiskillä on mulle lahjakortti. Kun uskaltauduin seuraavan kerran paikalle, kenelläkään ei ollut tietoa tästä lahjakortista.
Hämeenlinnalaisen Vanajanlinnan ravintola on näin kasvissyöjänä melko tympeä kokemus aina. Myyntipalvelusta on hyvissä ajoin kysytty, onnistuuhan kasvisannos, ja myyntipalvelu on luvannut että onnistuu. Tietoa ei kuitenkaan ilmeisesti viitsitä välittää keittiölle tai sitten keittiö ei katso tarpeelliseksi varautua, koska asia tulee näköjään aina täydellisenä yllätyksenä tarjoilijalle, joka alkaa lässyttää "voi kyllä me sulle totta kai annos järjestetään". Luvattujen asioiden hoitaminen on minusta ihan perusoletus eikä mikään erikoisvaatimus. Viimeksi "kasvisannos" oli sitten paistorasvassa uivia juurespaloja, en itse kehtaisi tarjota vieraalle moista edes lisukkeena.
Vierailija kirjoitti:
Hämeenlinnalaisen Vanajanlinnan ravintola on näin kasvissyöjänä melko tympeä kokemus aina. Myyntipalvelusta on hyvissä ajoin kysytty, onnistuuhan kasvisannos, ja myyntipalvelu on luvannut että onnistuu. Tietoa ei kuitenkaan ilmeisesti viitsitä välittää keittiölle tai sitten keittiö ei katso tarpeelliseksi varautua, koska asia tulee näköjään aina täydellisenä yllätyksenä tarjoilijalle, joka alkaa lässyttää "voi kyllä me sulle totta kai annos järjestetään". Luvattujen asioiden hoitaminen on minusta ihan perusoletus eikä mikään erikoisvaatimus. Viimeksi "kasvisannos" oli sitten paistorasvassa uivia juurespaloja, en itse kehtaisi tarjota vieraalle moista edes lisukkeena.
Opettele syömään oikeaa ruokaa. Kasvissyönti on ihan OK kotioloissa (itsekin suosin sitä), mutta lähimmäistensä elämää ei kannata mutkistaa ihan omien päähänpinttymän takia.
Ihan kun se olis sen tarjoilijan vika jos ei info kulje ja keittiö hoida hommiaan.Ja nyt voi tulla yllätys mutta kyllä pihvit pakkasesta tulee oli liha tai kasvis.
palaneet kasvikset jotka on kuitenkin kylmiä pöytään tullessa..
Vierailija kirjoitti:
Aikoinaan Amarillon joku jaettava sormiruokalautanen, olisiko ollut jotenkin muka meksikolaistyylinen sitten. Pöytään saapui hervoton kasa ruskeiksi friteerattuja taikinamöykkyjä, sivussa joku tomaatinviipale ja persilja. Aivan kaikki tuota yksinäistä tomaattia ja persiljaa lukuunottamatta oli uppopaistettu tasaisen ruskeiksi pallukoiksi, mutta uppopaistamisesta ei ollut mainintaa ruokalistassa. Möykkyä puraistessaan ei tiennyt löytyykö sisältä jalapeno, juustömöllykkä vai kenties sipulia. Annos näytti kasalta mäkkärin rasvakeittimen paistojätettä ja siltä se kyllä maistuikin.
Ymmärrän pettymyksen ja on ollut tasotonta ruokaa Amarilloissa, mutta lukee niissä kuvauksissa että satsiin kuuluu mozzarellatikkuja, jalopeno popperseja jne. Ellei ole tietoinen, että ne paneroituja ja uppopaistettuja niin kannattaa kysyä. En minäkään tiennyt mitä nigirit sun muut ovat, kun milleniumin aikoihin alkoivat japanilaiset ravintolat yleistyä. Tai mitä mausteita tikka masalassa, ennen kuin testannut.
Pancho Villa. Niiden kasvishampurilainen oli ihan järkyttävä. Pihvi oli jotain niin kamalaa että en ole sen kerran jälkeen mihinkään Panchoon astunut. Pihvi oli selkeesti pakastimesta sulatettu mauton, ja kylmä kasvispihvin irvikuva.