Kuoritko kiivit?
Kiivin voi kuoria samalla tavalla kuorimaveitsen kanssa kuin omenan ja sen jälkeen pilkkoa. Kokeilkaa! Siistimpää ja nopeampaa touhua kuin puolikkaaksi laittaminen veitsellä ja lusikalla syöminen mehun roiskuessa.
Kommentit (13)
No kuorin, en mä niitä kuorineen syö. Tosin eräs läheisen puoliso joskus kertoi saaneensa niitä eka kertaa sairaalassa, eikä ollut tiennyt vaan oli sitten vetänyt kuorineen.
Minä leikkaan päätyt pois ja ruokalusikalla otan sen sieltä kuoresta pois.
Minusta veitsellä puolittaminen ja lusikalla hedelmälihan kaivaminen on siistimpää, kätevämpää ja nopeampaa kuin kuoriminen.
Vedän kuorineen. Vitamiinit on niissä karvoissa ja heti kuoren alla,kuten perunassakin.
En vaan syön kuorineen. Kannattaa kokeilla, sillä kuitu on juurikin kuoressa.
“The skin is loaded with even more fiber and vitamin C than the fruit inside,” says Marek. “Some studies show that the skin has triple the fiber as compared to the meat of the fruit.”
https://www.livestrong.com/article/441376-can-you-eat-the-skin-of-a-kiw…
Vierailija kirjoitti:
Minusta veitsellä puolittaminen ja lusikalla hedelmälihan kaivaminen on siistimpää, kätevämpää ja nopeampaa kuin kuoriminen.
Samaa mieltä. Ei joudu missään vaiheessa koskettamaan siihen limaseen hedelmään toisin kun kuoriessa väkisin käy :D
Syln kuorineen kuten perunankin. Eräs tuttu paheksuu ja pitää laiskana, kun en kuori perunaa. Miksi kuorisin? Siinä kuoren allahan ne vitamiinit on eivätkä kuoret pahalta maistu.
Vierailija kirjoitti:
Pesen hyvin ja syön kuorineen.
Ne kuoret kutittaa jo silloin, jos yksikin karva osuu vahingossa suuhun. Miten te voitte syödä niitä pistäviä karvoja?
En tajua millä tavalla nopeampaa kuoria ja pilkkoa se, kun olen siinä ajassa melkein ehtinyt laittamaan vain veitsellä puoliksi ja syömään lusikalla. Eikä se mulla mihkään roisku, pikkusen voi mehua valua, mutta syön sen kuitenkin lautasen päällä niin ei haittaa
Vierailija kirjoitti:
Syln kuorineen kuten perunankin. Eräs tuttu paheksuu ja pitää laiskana, kun en kuori perunaa. Miksi kuorisin? Siinä kuoren allahan ne vitamiinit on eivätkä kuoret pahalta maistu.
Minäkin syön perunan kuorineen jos ne ovat siistejä. Mutta kiivi... Niitä vitamiineja ja kuituja saa kyllä muualtakin.
T.2
Oliko tuo sulle oikeasti uusi idea?