Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

miten syntyy maukas pastacarbonara?

Vierailija
18.11.2018 |

?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kilo pekonia, litra kermaa ja 100g pastaa.

Vierailija
2/7 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi aitokerma lillua?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kilo pekonia, litra kermaa ja 100g pastaa.

Pasta carbobaraan ei tule kermaa.

Vierailija
4/7 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
5/7 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munakokkelia sekaan.

Vierailija
6/7 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puolikas sipuli, paketti pekonia ja purkillinen ranskankermaa. Hiven mustapippuria rouhittuna. Nam.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuukkeli kirjoitti:

Puolikas sipuli, paketti pekonia ja purkillinen ranskankermaa. Hiven mustapippuria rouhittuna. Nam.

Pasta carbonaraa tämä ei kyllä ole, jokin pekonipasta toki. Pasta carbonaraan ei tule kermaa eikä sipulia.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä kaksi