Lue keskustelun säännöt.
miten syntyy maukas pastacarbonara?
Kommentit (7)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Kilo pekonia, litra kermaa ja 100g pastaa.
Pasta carbobaraan ei tule kermaa.
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/sivumaku/blogi/pasta-carbonara-se-aito…
Tällä reseptillä ei voi epäonnistua.
Puolikas sipuli, paketti pekonia ja purkillinen ranskankermaa. Hiven mustapippuria rouhittuna. Nam.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kuukkeli kirjoitti:
Puolikas sipuli, paketti pekonia ja purkillinen ranskankermaa. Hiven mustapippuria rouhittuna. Nam.
Pasta carbonaraa tämä ei kyllä ole, jokin pekonipasta toki. Pasta carbonaraan ei tule kermaa eikä sipulia.
Kilo pekonia, litra kermaa ja 100g pastaa.